Η Windows 10 November 2019 update, ή όπως αλλιώς είναι γνωστή ως 1909, είναι η καλύτερη αναβάθμιση των Windows μέχρι σήμερα, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει το howtogeek. Είναι μικρή και εύκολη στην εγκατάσταση, δεν προσθέτει τρελά χαρακτηριστικά και το βασικότερο δεν χαλά features.

Από τότε που έκαναν το επίσημο ντεμπούτο του τα Windows 10, η Microsoft διέθετε μια μεγάλη νέα αναβάθμιση στο λειτουργικό κάθε έξι μήνες, ξεκινώντας από την November Update του 2015. Αυτές οι ενημερώσεις συνήθως διέθεταν, πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως το Paint 3D, το My People, το Time Line και άλλα. Έκαναν σημαντικές αλλαγές δηλαδή στο λειτουργικό, που συχνά οδηγούσαν σε ασυμβατότητες με software και drivers. Απαιτούσαν να κατεβάσεις ολόκληρα GBs και να κάνεις reboots τα οποία διαρκούσαν για αρκετό χρονικό διάστημα.

Σε εντελώς αντίθετο κλίμα κινείται η November 2019 update. Είναι μικρή στην εγκατάσταση με αποτέλεσμα ο χρόνος που απαιτείται να είναι σημαντικά μικρότερος. H Microsoft, αντί να ακολουθήσει την πεπατημένη οδό της διάθεσης τόσων πολλών χαρακτηριστικών εντός μιας ενημέρωσης, της δοκιμής της με τους Windows Insiders και της διάθεσης στους χρήστες, αποφάσισε να επιβραδύνει λίγο τα πράγματα.

Η Microsoft πήρε δηλαδή την Windows 10 May 2019 update, τον διάδοχο της Windows 10 October 2018 Update και την βελτίωσε, επιδιορθώνοντας προβλήματα και άλλες μικρές αλλαγές. Στην ουσία είναι η May 2019 Update με έξι μήνες περισσότερης δουλειάς.

Η Microsoft βέβαια δεν εγκαταλείπει και τα σημαντικά updates των Windows 10. Η Windows 10 20H1 προγραμματίζεται για το πρώτο μισό του 2020 και θα περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως το download των Windows 10 από το cloud για την επανεγκατάσταση, ένα νέο Windows Subsystem για το Linux διαθέτοντας ένα ενσωματωμένο linux kernel. Πάντως η ίδια η εταιρεία σημειώνει ότι δεν αποτελεί ακόμη τη νέα πραγματικότητα η τακτική αυτή, δηλαδή της διάθεσης μιας σημαντικής ενημέρωσης και στη συνέχεια μιας λιγότερο σημαντικής σαν την November 2019. Ελπίζουν, το feedback των χρηστών να διαμορφώσει τα μελλοντικά τους σχέδια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.