Η Microsot σκοτώνει επιτέλους το My People το οποίο βρισκόταν στην taskbar του λειτουργικού συστήματος. Και αν σου προκαλούσε σύγχυση το τι ακριβώς ήταν το My People δεν είναι ο μόνος. Πρόκειται για ένα feature το οποίο ήταν ενεργοποιημένο εκ προεπιλογής στη taskbar των Windows 10. Το χαρακτηριστικό προορίζονταν να σε βοηθήσει να βρεις σε ένα μέρος τους ανθρώπους με τους οποίους είχες μιλήσει στα διαφορετικά social apps. Μπορούσες να επιλέξεις πως θα επικοινωνούσες μαζί τους, μέσω email ή ένα app. Αυτό ήταν στη θεωρία ο σκοπός του άλλωστε.

Στη πράξη πολύ λίγα apps το αξιοποίησαν.Ακόμη και πολλά της ίδια της Microsoft δεν το αξιοποιούσαν. Και αν η ίδια το αγνοούσε, πως περίμενε να το υποστηρίξει το Facebook για παράδειγμα; Πλέον, το My People είναι ακόμη ένα άχρηστο εικονίδιο που πρέπει να απενεργοποιήσεις, όταν ρυθμίζεις για πρώτη φορά τα Windows 10.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.