Το What’s Up της Cosmote ανακοίνωσε ότι καταργεί επιλογές του What’s Up DIY στα πλαίσια συμμόρφωσης με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Ανοικτού Διαδικτύου 2015/2120. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του χρήστη που μας έστειλε μήνυμα στο Facebook και ο οποίος κατάφερε να συγκεντρώσει 100GB τα οποία όπως φαίνεται θα χάσει.

Ευχαριστούμε θερμά τον χρήστη Panos Georgakopoulos για την επισήμανση της είδησης

cosmote

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Cosmote

Ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο συμμόρφωσης με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Ανοικτού Διαδικτύου 2015/2120, βάσει του οποίου οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι υποχρεούνται σε παύση της διάθεσης και προώθησης εμπορικών προϊόντων με data για χρήση σε συγκεκριμένου τύπου εφαρμογές, επέρχονται οι παρακάτω αλλαγές για τους συνδρομητές WHAT’S UP της COSMOTE:

• Από την 29/03/2023 βελτιώθηκε η δωρεάν υπηρεσία #Pare_moirase για συνδρομητές What’s Up, που είναι διαθέσιμη μετά από κάθε ανανέωση χρηματικού υπολοίπου. Πλέον παρέχει δωρεάν 500ΜΒ για οποιαδήποτε χρήση για 2 ημέρες και επιπλέον από 500ΜΒ για οποιαδήποτε χρήση για αποστολή σε τρεις What’s Up φίλους, αντί για αποκλειστική χρήση σε εφαρμογές Social Media & Chat για 2 ημέρες που παρείχε πριν.

• Από την 04/04/2023 βάσει του παραπάνω Κανονισμού, παύει η εμπορική διάθεση των extra επιλογών στο WHAT’S UP DIY 5GB για χρήση σε εφαρμογές Social Media & Chat και 5GB για χρήση σε εφαρμογές Video & Music Streaming.

Με αφορμή την παραπάνω αλλαγή στο WHAT’S UP DIY, από τις 04/04/2023 έως και 31/05/23, με κάθε ενεργοποίηση πακέτων WHAT’S UP DIY, θα αποδίδεται ως προσφορά δώρο 5GB για 30 ημέρες, ενώ για το WHAT’S UP Student DIY, θα αποδίδεται ως προσφορά δώρο 10GB για 30 ημέρες.

Τα data της προσφοράς είναι διαθέσιμα στην περιαγωγή εντός ΕΕ/ΕΟΧ. Σε περίπτωση που οι συνδρομητές έχουν διαθέσιμα data και από άλλα πακέτα, πλην αυτών της προσφοράς, τότε καταναλώνονται πρώτα τα data του πακέτου με την πλησιέστερη ημερομηνία λήξης. Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει πακέτο WHAT’S UP DIY ή WHAT’S UP Student DIY με όποια από τις ανωτέρω δύο extra δωρεάν επιλογές που καταργούνται, θα μπορούν να κάνουν χρήση των διαθέσιμων δεδομένων του πακέτου μέχρι την κατανάλωση ή τη λήξη τους, όποιο εκ των δύο συμβεί πρώτο.

Τα υπόλοιπα τιμολογιακά χαρακτηριστικά των πακέτων WHAT’S UP DIY και WHAT’S UP Student DIY παραμένουν αμετάβλητα. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε από κινητό την Εξυπηρέτηση Πελατών της COSMOTE στο 13888 (χρέωση 0,19€/κλήση) ή επισκεφτείτε το whatsup.gr.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. What’s up απεριόριστα δωρεάν για 7 ημέρες και με 10.90 απεριόριστα για 30 μέρες!!! Αυτά είναι… Εμένα πάντως δύσκολα να μου μείνουν mb όχι gb… Οπότε απορώ πως ο φίλος μάζεψε τόσα πολλά… Χιχι…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.