Η Huawei έχει επιστρέψει στο πρόγραμμά της, δηλαδή αυτό της διάθεσης δυο ναυαρχίδων κάθε χρόνο, επομένως η σειρά Huawei Mate 60 series αναμένεται να καταφθάσει κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου του 2023.

Όπως ίσως να θυμάσαι, το σύστημα κάμερας που είχε χρησιμοποιήσει η Huawei στη σειρά Mate 50 ήταν το XMAGE της ίδιας της εταιρείας, καθώς η συνεργασία με την Leica είχε φθάσει στο τέλος της το 2021. Το Leica brand πλέον, χρησιμοποιείται αποκλειστικά στα smartphones της Xiaomi.

Πιο συγκεκριμένα θα γνωρίσουμε ένα μεσαίου κόστους Huawei Mate 60E, το Mate 60, το Mate 60 Pro και το Mate RS. Τα Mate 60, Mate 60 Pro και Mate 60 RS αναμένεται να εξοπλιστούν με τον Snapdragon 8 Gen 2.

Όπως βλέπουμε και από τη φωτογραφία, το σύστημα της κάμερα θα απαρτίζεται από δυο ημικυκλικά modules με μια οριζόντια μπάρα να τα διαχωρίζει στο ίδιο χρώμα με το οπίσθιο μέρος της συσκευής.

mate 60

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.