Το Galaxy Note 7 έχει πλέον σβήσει σαν συσκευή και η εταιρία έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει τις συσκευές πίσω. Μέχρι και η Oculus έχει πλέον απενεργοποιήσει την εφαρμογή για το Gear VR σε όλες τις Galaxy Note 7 συσκευές. Όταν το Note 7 παρουσιάστηκε όμως, η εταιρία το πλάσαρε μαζί με το νέο Gear VR και αρκετοί ήταν οι χρήστες που το αγόρασαν μαζί με το phablet, μιας και η συσκευή παίζει μόνο με USB Type-C. Αυτό σημαίνει πως πλέον δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με καμία άλλη συσκευή, αντίστοιχων δυνατοτήτων.

New-Samsung-Gear-VR.jpg

Είναι προφανές πως οι χρήστες που το αγόρασαν, θέλουν να επιστρέψουν και το Gear VR μαζί με το Note 7, κάτι τέτοιο όμως μάλλον δεν θα συμβεί, όπως καταγγέλλει ένας χρήστης του Reddit που το επιχείρησε. Συγκεκριμένα ο χρήστης agolightly αναφέρει πως πως προσπάθησε να επιστρέψει πίσω και το Gear VR, όμως η Samsung δεν έχει πρόγραμμα για refund του VR Headset, οπότε προς το παρόν έμεινε με μια συσκευή που δεν έχει κάποια χρήση.

Αυτό είναι ένα ακόμα φάουλ από την μεριά της Samsung, κάτι που προφανώς δεν έπρεπε να συμβαίνει μετά από δύο ανακλήσεις του Note 7. Αν δεν φανεί αντάξια των περιστάσεων η εταιρία κινδυνεύει να χάσει μια μεγάλη μερίδα κοινού, που έχει ήδη ταλαιπωρηθεί αρκετά. Μήπως όλα αυτά σηματοδοτούν την πτώση του γίγαντα που ονομάζεται Samsung; Ο χρόνος θα δείξει…

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφού το μεταφράζετε, μεταφράστε το σωστά! Η συσκευή είναι συμβατή με άλλες Samsung συσκευές! Click baits παντού!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ