Κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης τον περασμένο Ιανουάριο, ο Bill Ready της Google μοιράστηκε τα σχέδια της εταιρείας να μετατρέψει το Google Pay σε ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό πορτοφόλι, με υποστήριξη για ψηφιακά εισιτήρια, πιστοποιητικά εμβολιασμού κ.α.

Αν και η Google δεν έχει μοιραστεί κάποια επίσημη πληροφορία πάνω στις αλλαγές, εκτός από όσα ειπώθηκαν σε εκείνη την συνέντευξη, σήμερα δημοσιεύονται τα πρώτα screenshots.

Τα screenshots αποκαλύπτουν το νέο Wallet interface του Google Pay, το οποίο θα σου δίνει πρόσβαση σε όλες τις ψηφιακές κάρτες σου. Είτε πρόκειται δηλαδή για κάρτες πληρωμών, είτε για δωροκάρτες κ.α. Στις εικόνες, απεικονίζεται και ένα νέο wallet εικονίδιο στα χρώματα της Google το οποίο θα αντικαταστήσει το τρέχον Google Pay εικονίδιο.

Άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία που αποκαλύπτονται μέσω του εν λόγω leak είναι ότι ο χρήστης θα πρέπει να ρυθμίσει screen lock, να θέσει το Google Pay σαν το default app πληρωμών και να ενεργοποιήσει το NFC για την πραγματοποίηση ανέπαφων πληρωμών. Θα μπορείς να δεις επίσης τις συναλλαγές που έχεις κάνει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.