Όπως επισημαίνει το 9to5google το “νέο” Google Pay έκανε το επίσημο ντεμπούτο του τον Νοέμβριο του 2020 και δυστυχώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από κάθε άποψη παταγώδη αποτυχία.

Google Pay app

Κάτι τέτοιο ανάγκασε την εταιρεία στις αρχές του τρέχοντος έτος να αναφέρει ότι το Google Pay θα αναδιοργανωθεί και θα αποτελέσει ένα ολοκληρωμένο προϊόν ψηφιακού πορτοφολιού. Προς το παρόν δεν έχουμε δει κάτι, ωστόσο ένα νέο Wallet icon αποτελεί μάλλον την αφετηρία της νέας εποχής του Google Pay.

Το εικονίδιο σύμφωνα με το 9to5google αποκαλείται εντός της Google ως Wallet και χρησιμοποιεί τέσσερα χρώματα. Το κρίσιμο ερώτημα είναι σε ποιο ακριβώς προιόν της Google θα εφαρμοστεί το νέο εικονίδιο.

Η εταιρεία έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι το Google Pay θα γίνει σύντομα ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό πορτοφόλι, ένα μέσο υλοποίησης συναλλαγών με ολόκληρη τη βιομηχανία του χρηματοπιστωτικού τομέα συμπεριλαμβανομένων των κρυπτονομισμάτων.

Το ερώτημα παραμένει όμως. Θα εφαρμοστεί στο GPay ή στο Google Pay app; Το πρώτο είναι διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ, στην Ινδία και στη Σιγκαπούρη. Το δεύτερο είναι αυτό στο οποίο έχει πρόσβαση ο υπόλοιπος κόσμος και παρουσιάζει τις αποθηκευμένες μεθόδους πληρωμής. Σε κάθε περίπτωση τους επόμενους μήνες θα διευκρινιστούν οι εν λόγω απορίες, πάντως όμως το νέο εικονίδιο αποτελεί ξεκάθαρα την απαρχή μιας νέας εποχής.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο looser προσέγγιση από αυτή που συναντάμε πλέον πολύ συχνά και οδηγείται από τμήματα marketing: “νέα εποχή” που σηματοδοτεί μια…. αλλαγή λογοτύπου; Συγνώμη αλλά μια προσπάθεια αλλαγής περιτυλίγματος δειχνει πλήρη αποτυχία να ασχοληθούν με όλα τα τεχνικά θέματα ουσίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.