Τα iPhone έχουν οποιοδήποτε επίπεδο αδιαβροχοποίησης από το 7 και μετά. Ωστόσο, είναι εντελώς διαφορετική η αντοχή στο νερό, από το να μείνει νερό σε συγκεκριμένα σημεία της συσκευής, μόνιμα ή για παρατεταμένο διάστημα. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε πώς μπορείς να απομακρύνεις το νερό από το iPhone χρησιμοποιώντας το Water Eject to Shortcuts.

Αρχικά, κατεβάζεις από ΕΔΩ το Water Eject to Shortcuts, το οποίο είναι συμβατό με όλα τα iPhone που τρέχουν iOS 13.0 και νεότερο. Αφού κατεβάσεις την εφαρμογή, πας στο My Shortcuts την εφαρμογή Shortcuts, πατάς το Water Eject, και από το αναδυόμενο μενού πατάς Start. Μετά διαλέγεις το επίπεδο έντασης ανάλογα με το πόσο νερό έχει το iPhone – γενικά, το μέγιστο επίπεδο προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα σε κάθε περίπτωση.

Το iPhone θα ξεκινήσει να βγάζει έναν χαμηλής συχνότητας ήχο στο επίπεδο που έχεις επιλέξει. Μόλις το Water Eject ολοκληρώσει τη διαδικασία απομάκρυνσης του νερού από το iPhone θα μειώσει την ένταση στο 50% και θα εμφανίσει μία ειδοποίηση. Εγκυκλοπαιδικά, για όσους απορούν πώς δουλεύει όλο αυτό, ο ήχος που παράγεται είναι στα 165Hz και διαρκεί 10 δευτερόλεπτα, οι δονήσεις βοηθούν να απομακρυνθεί το νερό από το ηχείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.