Τη δυνατότητα να αποκτήσουν οι πελάτες μεταχειρισμένα iPhone δίνει πλέον η Vodafone σε όλους τους πελάτες της, ενώ μπορείς να βάλεις ακόμη και δόσεις στον λογαριασμό του κινητού σου. Αυτή τη στιγμή στην επίσημη ιστοσελίδα βλέπουμε 3 τηλέφωνα τα iPhone XR, iPhone SE 2020 και iPhone 8.

Τι είναι ανακατασκευασμένο τηλέφωνο;

Πρόκειται για ένα μεταχειρισμένο τηλέφωνο που έχει ελεγχθεί πλήρως, έχει καθαριστεί και τα δεδομένα του έχουν διαγραφεί με ασφάλεια διαθέτοντας εγγύηση 24 μηνών. Είναι έτοιμο προς χρήση και είναι σε άριστη κατάσταση λειτουργίας.

Cosmote Οπτική ίνα μέχρι το σπίτι – Επεκτείνεται ταχύτατα – Αυτές είναι οι νέες περιοχές

Γιατί να επιλέξω ένα ανακατασκευασμένο τηλέφωνο;

Η αγορά ενός κινητού με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας μπορεί να αποδειχθεί ακριβή μερικές φορές. Με τα ανακατασκευασμένα τηλέφωνα της Vodafone, μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση στην τεχνολογία που θέλεις με λιγότερα χρήματα, εξοικονομώντας έως και 40% σε σύγκριση με ένα νέο τηλέφωνο. Είναι το ίδιο τηλέφωνο, αλλά σε καλύτερη τιμή. Μπορείς επίσης να κατανείμεις το κόστος του τηλεφώνου σου, με μηνιαίες πληρωμές που σε εξυπηρετούν.

Πώς διασφαλίζεται ότι όλα τα ανακατασκευασμένα κινητά είναι πλήρως λειτουργικά;

Κάθε ανακατασκευασμένο κινητό έχει ελεγχθεί πλήρως, έχει καθαριστεί και πιστοποιείται από έναν από τους ειδικούς του συνεργάτη μας. Ο συνεργάτης μας πραγματοποιεί έναν έλεγχο υγείας 35 σημείων σε κάθε τηλέφωνο που πωλείται. Ελέγχεται και καθαρίζεται κάθε σημείο του στο εσωτερικό και στο εξωτερικό του τηλεφώνου και τα δεδομένα διαγράφονται με ασφάλεια. Διαθέτει επίσης το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα και τοποθετείται σε ανακυκλωμένη συσκευασία. Αυτό σημαίνει ότι κάθε τηλέφωνο λειτουργεί και δείχνει όσο το δυνατόν καλύτερα μέχρι να φτάσει σε εσένα. Επιπλέον, όλα τα ανακατασκευασμένα τηλέφωνα παραδίδονται με μια εγγύηση 12 μηνών.

Τι ελέγχεται στον έλεγχο υγείας 35 σημείων;

Ακολουθούν ορισμένα πράγματα τα οποία ελέγχει ο συνεργάτης μας σε έναν έλεγχο υγείας 35 σημείων: την υγεία της μπαταρίας για να βεβαιωθεί ότι η χωρητικότητά της είναι στο 85% ή παραπάνω και ότι φορτίζει· τα κουμπιά, η ασφάλεια και οι κάμερες να είναι πλήρως λειτουργικά και σε κατάσταση λειτουργίας· τον ήχο, το μικρόφωνο και τον καθαρό ήχο· την οθόνη, την οθόνη αφής, την πληκτρολόγηση και την περιστροφή· τη συνδεσιμότητα και το Wi-Fi.

Σε τι κατάσταση να περιμένω ότι θα βρίσκονται τα ανακατασκευασμένα τηλέφωνα;

Κάθε τηλέφωνο ελέγχεται πλήρως, καθαρίζεται και κλείνει από έναν από τους ειδικούς του συνεργάτη μας για να βεβαιωθεί ότι λειτουργεί. Το σύστημά βαθμολόγησης ανάλογα με την αγορά το οποίο διαθέτουμε σου επιτρέπει να γνωρίζεις ακριβώς σε τι κατάσταση βρίσκεται το τηλέφωνο ως προς την εξωτερική του εμφάνιση πριν το αγοράσεις.

Οι μπαταρίες των ανακατασκευασμένων τηλεφώνων έχουν καλή διάρκεια ζωής;

Η χωρητικότητα της μπαταρίας όλων των ανακατασκευασμένων τηλεφώνων μας είναι στο 85% ή παραπάνω. Για παράδειγμα, εάν ένα τηλέφωνο διαρκεί συνήθως 10 ώρες σε πλήρη φόρτιση με κανονική χρήση (έλεγχος μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιήγηση και περιστασιακές κλήσεις), με χωρητικότητα 85% ή παραπάνω, μπορείς να περιμένεις ότι θα διαρκέσει περίπου 8,5 ώρες.

  • Οι συσκευές καλύπτονται με εγγύηση 2 ετών (νόμιμη εγγύηση) από την ημερομηνία αγοράς, υπό τις προϋποθέσεις του νόμου.

  • Το ελάττωμα της συσκευής που εμφανίζεται μέσα σε ένα (1) έτος από την παράδοσή της τεκμαίρεται/ συνάγεται ότι υπήρχε κατά την παράδοση, εκτός αν αυτό δεν συμβιβάζεται με τη φύση της συσκευής ή με τη φύση του ελαττώματος (πχ σπασμένη οθόνη). Μετά την περίοδο αυτή και ως το τέλος της νόμιμης εγγύησης (δηλαδή κατά το 2ο από την παράδοση έτος), το βάρος της απόδειξης της ελαττωματικότητας φέρει ο αγοραστής (για να καλυφθεί δηλαδή ο πελάτης κατά το 2ο χρόνο από την παράδοση της συσκευής, θα πρέπει ο ίδιος να αποδείξει ότι η συσκευή είχε ελάττωμα κατά την παράδοση της).
    Σχετική σελίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης: https://www.gov.gr/sdg/consumer-rights/consumer-rights-and-guarantees/general/statutory-warranty

  • Αυτή συσκευή δεν έχει κατασκευαστεί από τη Vodafone και ενδέχεται να μην περιέχει επίσημα ανταλλακτικά OEM. Τα τηλέφωνα ανακατασκευάζονται με προσοχή από τους έμπιστους συνεργάτες μας [Recommerce, Assurant]. Όλες οι ανακατασκευασμένες συσκευές έχουν περάσει πλήρη διαγνωστικό και οπτικό έλεγχο και εκτεταμένο καθαρισμό από τους συνεργάτες μας. Κάθε συσκευή έχει υποβληθεί σε μια σειρά εκτεταμένων ελέγχων, όπως έλεγχο της οθόνης, της μπαταρίας, της κάμερας, ώστε να διασφαλιστεί η πλήρης λειτουργικότητά της.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.