Η Vodafone ανακοινώνει σήμερα επισήμως τη νέα υπηρεσία Super – Wi-Fi ανεβάζοντας τις σχετικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα της. Πιο συγκεκριμένα η νέα υπηρεσία Vodafone Super Wi-Fi επεκτείνει την εμβέλεια του Wi-Fi δικτύου σε κάθε γωνιά του σπιτιού.

vodafone super wifi

Ο εξοπλισμός των extenders με τεχνολογία Mesh μαζί με το router Vodafone Power Station τεχνολογίας Wi-Fi 6 σχηματίζουν ένα έξυπνο Wi-Fi δίκτυο, ώστε να μπορούν όλοι να απολαμβάνουν από κάθε συσκευή, τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα Wi-Fi σε κάθε χώρο του σπιτιού.

H υπηρεσία περιλαμβάνει τον εξοπλισμό extender και παρέχεται σε νέους και υφιστάμενους πελάτες με πρόγραμμα Fiber Plus με ταχύτητες 50/100/200/300/500/1000 Mbps.

Υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης μέχρι 2 extenders ανά τηλεφωνικό αριθμό. Για την υπηρεσία Super Wi-Fi είναι απαραίτητη η χρήση του ενοποιημένου δικτύου (band steering). Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα: Τι είναι το Band Steering;

Το μηνιαίο πάγιο της υπηρεσίας είναι 3€/μήνα για κάθε extender και ισχύει για 24 μήνες. Σε περίπτωση διακοπής της υπηρεσίας εντός της περιόδου δέσμευσης εφαρμόζεται τέλος αποσύνδεσης 20€ εφάπαξ.

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Vodafone Red Unlimited Black Friday: Όλα απεριόριστα με 27/μήνα και δώρο Xiaomi 13T, iPhone 11, Galaxy A54

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.