Μια ακόμη καλή προσφορά από τη Vodafone. Με κάθε νέα σύνδεση Vodafone Red Unlimited θα σου δώσει δώρο είτε το Xiaomi 13T, είτε το iPhone 11 είτε το Samsug Galaxy A54. Πιο συγκεκριμένα, το Vodafone Red Unlimited προσφέρει απεριόριστα GB σε όλη την ΕΕ, απεριόριστες κλήσεις προς εθνικά δίκτυα και ΕΕ και απεριόριστα SMS με 27.62 αν έχεις σταθερή στο ίδιο ΑΦΜ ή με 33.2 χωρίς σταθερή.

  • Η προσφορά ισχύει για νέες συνδέσεις και φορητότητα αριθμού, με 24μηνη διάρκεια συμβολαίου, που θα πραγματοποιηθούν έως 27/11/23 ή μέχρι εξαντλήσεως των συσκευών

  • Στο μηνιαίο πάγιο του προγράμματος συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24% και φόρος κινητής 10%.

  • Εφαρμόζεται απαλλαγή φόρου σε δικαιούχους έως 29 ετών, κατόπιν επιτυχούς εγγραφής στο www.gov.gr.

  • H τιμή προσφοράς θα ισχύει για τους 12 πρώτους μήνες του συμβολαίου. Από τον 13 μήνα και έως τη λήξη του συμβολαίου, θα υπάρξει αναπροσαρμογή στην τιμή του παγίου με την προσθήκη έως 1,5 ευρώ επιπλέον, λόγω πληθωρισμού και επενδύσεων δικτύου.

  • Σε περίπτωση ύπαρξης ενεργής οικιακής σύνδεσης Vodafone κινητής ή σταθερής κάτω από τον ίδιο ΑΦΜ έκπτωση έως 10% στο πάγιο του προγράμματος.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οι τιμές ισχύουν χωρίς επιδότηση συσκευής.. Έχουν πέσει οι τιμές μεν αλλά το πάγιο με επιδότηση πάει στα 40,07 όπως και πριν black friday..Συνεπώς δεν σου δίνουν δώρο συσκευή.. Εκτός και αν υπάρχει κάποια άλλη σελίδα που δεν γνωρίζω..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.