Είναι μια πρακτική που γνωρίσαμε αρχικά στη κινητή. Μετά από 12 μήνες η Vodafone και όντας εντός συμβολαίου να αυξάνει την τιμή του παγίου κατά 1.5 ευρώ. Τουλάχιστον εμείς, το είχαμε δει αρχικά όταν είχαν βγάλει τις προσφορές με τα Voodafone Giga Unlimited Ultra σε πολύ χαμηλές τιμές.

Η πρακτική αυτή έρχεται και στη σταθερή πλέον, καθώς για όλες όσες συνδέσεις πραγματοποιήθηκαν από 5/2/2023 και μετά ο όρος στο συμβόλαιο περιλαμβάνει την αύξηση του παγίου κατά 1.5 ευρώ μετά από 12 μήνες. Και όντας όρος συμβολαίου που τον υπέγραψες, δεν σου δίνεται η δυνατότητα αζήμιας καταγγελίας της σύμβασης πριν την εφαρμογή της αύξησης, καθώς είχες ενημερωθεί προκαταβολικά.

Η Vodafone κάτω από τα πακέτα σταθερής αναφέρει συγκεκριμένα:

Διευκρινίσεις για τα προγράμματα σταθερής & τηλεόρασης

Για όλες τις αιτήσεις που καταχωρούνται από 5/2/23 και έπειτα, η τιμή προσφοράς θα ισχύει για τους 12 πρώτους μήνες του συμβολαίου. Από τον 13 μήνα και έως τη λήξη του συμβολαίου, θα υπάρξει αναπροσαρμογή στην τιμή του παγίου με την προσθήκη έως 1,5 ευρώ επιπλέον, λόγω πληθωρισμού και επενδύσεων δικτύου.

Vodafone: 100αρα στα 21.80 ευρώ και δώρο τέλη ενεργοποίησης και εγκατάστασης

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οταν εκανα ανανεωση 100αρας στις 28 φεβρουαριου το ανεφερε ξεκαθαρα ο υπαλληλος της vodafone στο τηλ. Το ελεγε ξεκαθαρα και στο ηλεκτρ. συμβολαιο που εστειλαν για υπογραφη(κανεις κλικ οτι αποδεχεσαι) .Οποτε δεν τιθεται θεμα ξαφνικη χρεωση απο το πουθενα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.