Η Vodafone το προωθεί σαν προσφορά Απριλίου και προσφέρει απεριόριστο internet με μόλις 21.80 ευρώ στα 100Mbps, 360 λεπτά προς κινητά και διεθνή σταθερά 45 χωρών. Το ενεργοποιήσαμε μόλις πριν από λίγες ημέρες.

Τα τέλη εγκατάστασης και ενεργοποίησης είναι εντελώς δωρεάν Οι τιμές περιλαμβάνουν συνδυαστική έκπτωση κινητής – σταθερής, ΦΠΑ 24%, τέλος σταθερής τηλεφωνίας και Internet 5% και τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης 10%. Αξίζει να σημειωθεί ότι μας το έδωσαν και με απλά ένα καρτοκινητό στο ίδιο ΑΦΜ.

Βρες εδώ την προσφορά

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για πόσους μήνες ισχύει η τιμή αυτή; Στο σάιτ τους αναγράφουν:

    Για όλες τις αιτήσεις που καταχωρούνται από 5/2/23 και έπειτα, η τιμή προσφοράς θα ισχύει για τους 12 πρώτους μήνες του συμβολαίου. Από τον 13 μήνα και έως τη λήξη του συμβολαίου, θα υπάρξει αναπροσαρμογή στην τιμή του παγίου με την προσθήκη έως 1,5 ευρώ επιπλέον, λόγω πληθωρισμού και επενδύσεων δικτύου.

  2. Λογικά είναι αυτό που αναφέρεις. Ισχύει για 12 μήνες και τους υπόλοιπους 12 θα υπάρχει αναπροσαρμογή του συμβολαίου με “έως”, δηλαδή σίγουρα 1.5 € επιπλέον..το ίδιο κάνουν και στα καρτοσυμβόλαια.. υπάρχει και σχετικό άρθρο στο παρόν σάιτ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.