Στην ουσία πρόκειται για μια υπηρεσία της Vodafone η οποία σου παρέχει τον εξοπλισμό για ιδανικό Wi-Fi σε όλο το σπίτι. Η Vodafone αναφέρει: Η νέα υπηρεσία Vodafone Super Wi-Fi επεκτείνει την εμβέλεια του Wi-Fi δικτύου σε κάθε γωνιά του σπιτιού.

Η Volton στη κινητή και σταθερή τηλεφωνία επισήμως!

Ο εξοπλισμός των extenders με τεχνολογία Mesh μαζί με το router Vodafone Power Station τεχνολογίας Wi-Fi 6 σχηματίζουν ένα έξυπνο Wi-Fi δίκτυο, ώστε να μπορούν όλοι να απολαμβάνουν από κάθε συσκευή, τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα Wi-Fi σε κάθε χώρο του σπιτιού.

  • H υπηρεσία περιλαμβάνει τον εξοπλισμό extender και παρέχεται σε νέους και υφιστάμενους πελάτες με πρόγραμμα Fiber Plus με ταχύτητες 50/100/200/300/500/1000 Mbps.

  • Υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης μέχρι 2 extenders ανά τηλεφωνικό αριθμό. Για την υπηρεσία Super Wi-Fi είναι απαραίτητη η χρήση του ενοποιημένου δικτύου (band steering). Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα: Τι είναι το Band Steering;

  • Το μηνιαίο πάγιο της υπηρεσίας είναι 3€/μήνα για κάθε extender και ισχύει για 24 μήνες. Σε περίπτωση διακοπής της υπηρεσίας εντός της περιόδου δέσμευσης εφαρμόζεται τέλος αποσύνδεσης 20€ εφάπαξ.

  • Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.