Πλήθος Vodafone eShop στο Facebook αρχίζουν να προωθούν όλο και περισσότερο το γνωστό Vodafone Giga Wifi Home Unlimited, το οποίο προσφέρει απεριόριστο υποτίθεται internet στο σπίτι χωρίς σταθερό με 22.95 ευρώ.

Αρχικά, θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι αυτό που έχει ανεβασμένο στην επίσημη ιστοσελίδα της η Vodafone ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ. Είναι 4G+ με ταχύτητες ΕΩΣ 150Mbps μέχρι να φθάσεις στα 300GB κατανάλωσης. Μετά πέφτει στα 15Mbps.

Το Odysseus γράφει ιστορία στέλνοντας την πρώτη ανατριχιαστική φωτογραφία από τη Σελήνη

Πάμε τώρα στη νέα έκδοση. Την αρχίζουν να την προωθούν διάφορα καταστήματα και λέει ότι δίνει πλέον 5G router ενώ από κάτω γράφει ισχύουν όροι και προυποθέσεις. Πρέπει δηλαδή να μην πέσεις στην παγίδα στη περίπτωση που έχει όριο. Δεν μπορούμε να στο επιβεβαιώσουμε αυτή τη στιγμή, γιατί η Vodafone δεν το αναφέρει καν στο site της. Πρέπει όμως να είσαι πολύ προσεκτικός για την περίπτωση που έχει και αν θα σε καλύψει. Πάντα να διαβάσεις του όρους του συμβολαίου σου και ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ που θέλουν να πάρουν προμήθεια από το συμβόλαιο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. @ Υπάλληλος Vodafone
    Γιατί να ντραπώ; Όταν πριν παρέμβω, υπάλληλος πούλησε σε γνωστό μου το εν λόγω πακέτο ως ΠΑΚΕΤΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ?

  2. Μόλις μίλησα με κατάστημα Vodafone (εξωτερικό συνεργάτη) και μου είπε ότι ισχύει ακόμα το όριο των 300gb και ότι δεν έχει ενημέρωση για πραγματικό απεριόριστο. Οπότε αυτό το “απεριόριστο” πρέπει να είναι το ίδιο με το υπάρχουν (άρα για τα σκυλιά).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.