Δεν θα το χαρακτήριζα ιδιαίτερα σαν προσφορά, αλλά η Vodafone δίνει 2 smartphones με 2 νέες συνδέσεις στο Vodafone RED 5GB. Συγκεκριμένα δίνει είτε 2 Xiaomi Redmi 13C είτε δυο Samsung Galaxy A14.

Samsung Galaxy A14 specs:

Λειτουργικό Σύστημα: Android
Μέγεθος Οθόνης: 6.6″
Κάμερα Πίσω/Μπροστά: 50+5+2MP / 13MP
Χωρητικότητα: 64GB
Επεξεργαστής: Οκταπύρηνος
Μπαταρία: 5000mAh

Xiaomi Redmi 13C specs:

Λειτουργικό Σύστημα: Android
Μέγεθος Οθόνης: 6.74″
Κάμερα Πίσω/Μπροστά: 50+2+0.08MP / 8MP
Χωρητικότητα: 256GB
Επεξεργαστής: Οκταπύρηνος
Μπαταρία: 5000mAh

Ξεχνάς το Gov.gr Wallet χωρίς δεδομένα, internet και ειδοποιήσεις

  • Η προσφορά ισχύει για αγορά 2 νέων συνδέσεων με φορητότητα αριθμού, με 24μηνη διάρκεια συμβολαίου, που θα πραγματοποιηθούν έως 18/02/24 ή μέχρι εξαντλήσεως των συσκευών

  • Στο μηνιαίο πάγιο του προγράμματος συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24% και φόρος κινητής 10%.

  • Εφαρμόζεται απαλλαγή φόρου σε δικαιούχους έως 29 ετών, κατόπιν επιτυχούς εγγραφής στο www.gov.gr

  • H τιμή προσφοράς θα ισχύει για τους 12 πρώτους μήνες του συμβολαίου. Από τον 13 μήνα και έως τη λήξη του συμβολαίου, θα υπάρξει αναπροσαρμογή στην τιμή του παγίου με την προσθήκη έως 1,5 ευρώ επιπλέον, λόγω πληθωρισμού και επενδύσεων δικτύου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Προηγούμενο άρθροΞεχνάς το Gov.gr Wallet χωρίς δεδομένα, internet και ειδοποιήσεις
Επόμενο άρθροΤα απίστευτα Φεγγάρια του Κρόνου! Δείτε πραγματικές φωτογραφίες
valadis.k
Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει, ο οποίος απασχολείται με θέματα που ενδιαφέρουν το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, με people-first content. Γνωρίζει τα πάντα από τεχνολογία και έχει μεγάλη εμπειρία στις συγκρίσεις των πακέτων καρτοκινητής, όσον αφορά τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Μελετά ενδελεχώς ανακοινώσεις νέων τραπεζικών προιόντων και ενημερώνει τους αναγνώστες του για θέματα ηλεκτρονικής τραπεζικής. Αγαπά να κατευθύνει τους αναγνώστες του σε σωστά πακέτα που αφορούν το ηλεκτρικό ρεύμα και τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα. Στον ελεύθερό του χρόνο, μελετά πακέτα καρτοκινητής, ή όρους συμβολαίων ηλεκτρικού ρεύματος, ή προσπαθεί να βρει μια νέα ενδιαφέρουσα υπηρεσία να την παρουσιάσει στο κοινό του.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Είναι σαν το πακέτο συνεργασίας με τα My market που δίνεται συνδρομή για έξι μήνες με 19 ευρώ, για smart TV. Κορόιδευετε τον κόσμο αλλά μέχρι πότε;.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.