Το Vodafone Giga Wi-Fi on the spot, είναι η γνωστή υπηρεσία της Vodafone που σου επιτρέπει να έχεις internet σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας χωρίς συμβόλαιο και οποιαδήποτε δέσμευση. Έχεις τρεις επιλογές. Είτε δηλαδή να προμηθευτείς μια κάρτα SIM εντελώς δωρεάν, είτε να αγοράσεις το MIFi ή το 4G Router.

Έχει ρίξει σημαντικά τα πακέτα για αυτό επιλέγουμε να κάνουμε μια σύντομη αναφορά:

  • Giga Boost 10GB για 30 ημέρες με 4.95 ευρώ
  • Giga Boost 30GB για 30 ημέρες με 9.90 ευρώ
  • Giga Boost 200GB για 30 ημέρες με 19.90 ευρώ

Τι είναι το Giga Wi-Fi on the spot;

Με το Giga WiFi on the spot έχεις Μobile Ιnternet όπου και αν βρίσκεσαι, χωρίς μηνιαίο πάγιο και δεσμεύσεις. Χωρίς σταθερή γραμμή, έχεις WiFi παντού μαζί σου: στην πόλη, το νησί ή το χωριό. Απλά ενεργοποίησε το Giga Boost πακέτo Ιnternet που ταιριάζει στις ανάγκες σου, όποτε εσύ το χρειάζεσαι και απόλαυσε Μobile Ιnternet on the go.

Πως μπορώ να ενεργοποιήσω πακέτα internet;

Μπορείς να ενεργοποιείς Giga Boost πακέτα όποτε εσύ θέλεις, μέσα από τη σελίδα www.vodafone.gr/myvmb. Για να μπορέσει η σελίδα να σε αναγνωρίσει αυτόματα και να δεις τα διαθέσιμα πακέτα Internet, θα πρέπει να την επισκεφθείς από συσκευή που είναι συνδεδεμένη στη Vodafone Mobile Broadband σύνδεση σου.

TIP: Σε περίπτωση που η σελίδα δεν σε αναγνωρίσει αυτόματα, βεβαιώσου ότι:
Είσαι συνδεδεμένος στη Vodafone Mobile Broadband σύνδεση σου και όχι στο WiFi του σπιτιού σου ή στο 4G δίκτυο του κινητού σου.
​Η διεύθυνση στην address bar του browser σου ξεκινάει από http και όχι https. Αν ο browser σε κάνει αυτόματη ανακατεύθυνση σε https, δοκίμασε να επισκεφθείς τη σελίδα από διαφορετικό browser (συνίσταται Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari).

Cosmote ταχύτητα δικτύου : Έτσι βλέπεις τις ταχύτητες του δικτύου κινητής στην περιοχή σου

Τι θα μου κοστίσει;

Με το Giga WiFi on the spot έχεις τον απόλυτο έλεγχο του τι πληρώνεις, χωρίς δέσμευση σε μηνιαίο πάγιο. Κάθε μήνα θα εκδίδεται ηλεκτρονικός λογαριασμός με βάση τα πακέτα Giga Boost που έχεις ενεργοποιήσει. Σε περίπτωση που κάποιον μήνα δεν έχεις ενεργοποιήσει κανένα Giga Boost πακέτο, ο ηλεκτρονικός λογαριασμός που θα εκδοθεί θα είναι μηδενικός. Θα λαμβάνεις κάθε μήνα τον λογαριασμό σου με sms στο κινητό σου τηλέφωνο ή στο email που θα δηλώσεις κατά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι συμβόλαιο με μηδενικό πάγιο. Αυτό σημαίνει ότι για να το αποκτήσεις απαιτούνται τα δικαιολογητικά συμβολαίου (όπως λογαριασμό ΔΕΚΟ για αποδεικτικό διεύθυνσης).

    Από εκεί και πέρα, τα ίδια τα πακέτα είναι για γέλια (σε σύγκριση με τα καρτοκινητα πχ), εκτός από το πιο μεγάλο (το οποίο όμως θεωρητικά είναι προσφορά περιορισμένης διάρκειας).

  2. Μού έχει κυριολεκτικά λύσει τα χέρια, μια που δεν έχω και δεν θέλω σταθερό στο σπίτι. Το νέο 200αρι πακέτο ακόμα καλύτερο, ΟΜΩΣ το να μπεις στη σελίδα ανανέωσης της Vodafone (ακολουθώντας όλες τις οδηγίες κατά γράμμα) είναι άσκηση για πολύ γερά νεύρα, αφού 9 φορές στις 10 δεν σε αναγνωρίζει και σε πετάει στη σελίδα οδηγιών (που μόλις ακολούθησες). Όλοι οι καινούργιοι browsers κάνουν redirect σε Https με αποτέλεσμα να χρειάζονται πατέντες και πολύ σπάσιμο νεύρων για να πετύχεις τη σελίδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.