Η Vodafone συνεχίζει τις προσφορές και προσφέρει Vodafone Giga Unlimited Ultra και 100Mbps internet στο σπίτι με μόλις 55 ευρώ το μήνα. Μάλιστα, σου δίνει δώρο μια 4G MiFi συσκευή για να έχεις απεριόριστο internet όπου και αν βρίσκεσαι και δωρεάν τα τέλη ενεργοποίησης.

Μάλιστα, στο σταθερό σου προσφέρει 100Μbps και απεριόριστα σταθερά, ενώ και 360 λεπτά προς κινητά. Μπορείς να βρεις την προσφορά εδώ.

  • Οι τιμές περιλαμβάνουν συνδυαστική έκπτωση κινητής – σταθερής, ΦΠΑ 24%, φόρο κινητής 10% και τέλος σταθερής τηλεφωνίας & Internet 5%.
  • Εφαρμόζεται απαλλαγή φόρου κινητής σε δικαιούχους έως 29 ετών, κατόπιν επιτυχούς εγγραφής στο www.gov.gr
  • Οι προσφορές ισχύουν για νέες συνδέσεις με φορητότητα αριθμού, με 24μηνη διάρκεια συμβολαίου.
  • Για όλες τις αιτήσεις που καταχωρούνται από 4/4/22 και έπειτα, η τιμή προσφοράς θα ισχύει για τους 12 πρώτους μήνες του συμβολαίου. Από τον 13 μήνα και έως τη λήξη του συμβολαίου, θα υπάρξει αναπροσαρμογή στην τιμή του παγίου με την προσθήκη έως 1,5 ευρώ επιπλέον, λόγω πληθωρισμού και επενδύσεων δικτύου.
  • Η τιμή ισχύει εφόσον δεν υπάρχει άλλος συνδυασμός προγραμμάτων κάτω από τον ίδιο ΑΦΜ. Σε περίπτωση που υπάρχει, ενεργό άλλο ζευγάρι σταθερής-κινητής τότε η τιμή των προγραμμάτων μεταβάλλεται.
  • Σε περίπτωση αποσύνδεσης μίας από τις δύο γραμμές, τότε σταματά να υφίσταται η συνδυαστική έκπτωση κινητής-σταθερής και οι έξτρα παροχές
  • Ο διπλασιασμός των GB στα προγράμματα κινητής Vodafone RED & Family, ισχύει για όσο συνδυάζονται με τη σύνδεση σταθερής.

Vodafone Giga Wi-Fi Home : Επιτέλους, ρίχνει τις τιμές και αυξάνει τα GB

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.