Η Vodafone βελτιώνει σημαντικά (επιτέλους) την υπηρεσία Vodafone Giga Wi-Fi Home, η οποία σου υπόσχεται internet στο σπίτι χωρίς σταθερό. Πιο συγκεκριμένα, ρίχνει την τιμή της υπηρεσίας στα 19.35 ευρώ και ανεβάζει τον όγκο στα 300GB το μήνα από τα 100GB. Δεν γνωρίζουμε για πόσο θα ισχύσει η προσφορά ή αν πρόκειται για μόνιμη αλλαγή στα 300GB.

Vodafone Giga Wi-Fi Home

Το Giga WiFi Home είναι η εξέλιξη του Vodafone Mobile Internet με κάρτα (καρτοίντερνετ). Πρόκειται για ένα πρόγραμμα συμβολαίου Vodafone Mobile Broadband, διάρκειας 24 μηνών. Επιπλέον, παρέχεται δωρεάν ασύρματο router με κάρτα SIM, για να μοιράζεσαι τα data του προγράμματος σου.

Το κόστος του εξοπλισμού συμπεριλαμβάνεται στο μηνιαίο πάγιο της υπηρεσίας και σε περίπτωση βλάβης παρέχεται δωρεάν αντικατάσταση.

Δυνατότητα ενεργοποίησης Giga boost πακέτα (πανάκριβα)

Μπορείς να ενεργοποιείς Giga Boost πακέτα όποτε εσύ θέλεις, μέσα από τη σελίδα www.vodafone.gr/myvmb. Για να μπορέσει η σελίδα να σε αναγνωρίσει αυτόματα και να δεις τα διαθέσιμα πακέτα Internet, θα πρέπει να την επισκεφθείς από συσκευή που είναι συνδεδεμένη στη Vodafone Mobile Broadband σύνδεση σου.

TIP: Σε περίπτωση που η σελίδα δεν σε αναγνωρίσει αυτόματα, βεβαιώσου ότι:
• Έχεις συνδεθεί μέσω της Vodafone Mobile Broadband σύνδεση σου και όχι μέσω του 4G+ δικτύου του κινητού σου
• Η διεύθυνση στην address bar του browser σου ξεκινάει από http και όχι https. Αν ο browser σε κάνει αυτόματη ανακατεύθυνση σε https, δοκίμασε να επισκεφθείς τη σελίδα από διαφορετικό browser (συνίσταται Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari)

Πάντως τα πακέτα για πρόσθετο όγκο είναι για γέλια, με 20 ευρώ να σου δίνει 20GB. Σε καμιά περίπτωση δεν αξίζει να τα ενεργοποιήσεις. Ωστόσο, θεωρώ, ότι είναι καλή προσφορά τα 300GB με 20 ευρώ το μήνα και μάλιστα σου δίνει και δωρεάν ολόκληρο router. Το ακόμη καλύτερο, δεν κλειδώνει με κάποια γεωγραφική ζώνη, μπορείς να το μεταφέρει όπου εσύ θέλεις κατά τη διάρκεια του συμβολαίου σου.

Τέλος, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η μόνη ανάλογη λύση είναι της Wind, η οποία με 35 ευρώ σου δίνει 100GB και μετά σε ρίχνει στα 6Mbps χωρίς όριο και με δωρεάν router, ή στα 45 ευρώ με 200GB και μετά όριο στα 12Mbps και πάλι με δωρεάν router.

Το βρίσκεις εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.