Το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων Vodafone – Panafon σε ανακοίνωση που έχει εκδώσει από τις 14/5 μιλά για τις άθλιες συνθήκες των εργαζομένων στα γραφεία της εταιρείας, για την άρνηση της διοίκησης να προχωρήσει σε μισθολογικές αυξήσεις λόγω πληθωρισμού καθώς και για σοβαρά ζητήματα υγιεινής και ασφάλειας.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει ότι τα τηλεφωνικά κέντρα χρησιμοποιούν gaming ακουστικά. Μιλάει για σοβαρά προβλήματα που μπορεί να προκαλέσουν τα εν λόγω ακουστικά στους εργαζομένους και προτείνει την άμεση αντικατάστασή τους, ενώ αναφέρουν και τι τους απάντησε η διοίκηση:

Ο δυνατότερος ήχος στον κόσμο θα σε σκοτώσει ακαριαία αν τον ακούσεις

[..] Για τον εξοπλισμό ακουστικών ενημέρωσαν πως έχουν δώσει εντολή απόσυρσης των
παλαιών μοντέλων, που είναι καταλληλότερα για χρήση gaming. Μας ενημέρωσαν πως πλέον έχουν εγκρίνει την παροχή του ακουστικών Plantronics C3220, το οποίο είναι στερεοφωνικό και εντός προδιαγραφών κατά την κρίση της ιατρικής τους ομάδας. Είναι -τουλάχιστον- θετική εξέλιξη η απόσυρση των παλαιών, ακατάλληλων και ιδιαίτερα επιβαρυντικών ακουστικών gaming (Logitech H390, Marvo Scorpion, κ.ά.) και η αντικατάστασή τους με μοντέλο ακουστικών γραφείου (Plantronics C3220). Σημειώνουμε πως η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται αφού εδώ και μία 3ετία θέτουμε ως Σωματείο το ζήτημα αλλαγής τύπου ακουστικών.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Speechless.. Αυτά είναι σοβαρά προβλήματα. Άκου εκεί ακουστικά gaming. Τα δικά μας είναι κολλημένα με σιλοτέιπ και στυλό για να στέκονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.