1. Η εγγραφή στην προσφορά θα μπορεί να πραγματοποιηθεί από 04 Απριλίου 2023 έως και 17 Απριλίου 2023.
  2. Η προσφορά ισχύει για διάστημα 10 ημερών από την επιτυχή ενεργοποίησή της.
  3. Η προσφορά ισχύει για όλους τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας (υπάρχοντες και νέους) Vodafone συμβολαίου και Καρτοπρογράμματος (ιδιώτες & επαγγελματίες). Επίσης, ισχύει για τους συνδρομητές των προγραμμάτων καρτοκινητής, Καρτοκινητό Vodafone, Vodafone International & Καρτοκινητό Ολυμπιακός που έχουν πραγματοποιήσει μια ανανέωση υπολοίπου οποιασδήποτε αξίας τις τελευταίες 30 μέρες.
  4. Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο 1 φορά για κάθε συνδρομητή

Εξαιρετική ποιότητα ήχου κλήσης στο iPhone απλά με ένα toggle

  1. Η προσφορά δεν ισχύει για roaming στην Ε.Ε.
  2. Για τους συνδρομητές συμβολαίου τα GB της προσφοράς ισχύουν για χρήση από το κινητό και δεν μοιράζονται με άλλες συσκευές μέσω της υπηρεσίας Internet4Sharing.
  3. Για τους συνδρομητές συμβολαίου που έχουν ενεργό κάποιο από τα Vodafone Family RED προγράμματα η προσφορά δεν μοιράζεται με τα υπόλοιπα μέλη. Το κάθε μέλος του Family RED προγράμματος μπορεί να ενεργοποιήσει την προσφορά ξεχωριστά.
  4. Σε περίπτωση αλλαγής προγράμματος η προσφορά δεν θα διατηρηθεί.
  5. Από τη στιγμή της επιτυχούς ενεργοποίησης και για όλη τη διάρκεια της προσφοράς, προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα data της προσφοράς.
  6. Οι συνδρομητές θα λάβουν ενημερωτικό sms 24H πριν και κατά την λήξη της προσφοράς

Μπορείς να βρεις εδώ την προσφορά

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.