Το iOS 16.4 έχει κάνει το επίσημο ντεμπούτο του και φέρει ένα χαρακτηριστικό που αποκαλείται Voice Isolation. Προηγουμένως ήταν διαθέσιμο μόνο σε VoIP κλήσεις που γίνονταν μέσω εφαρμογών όπως το WhatsApp, η Apple όμως το κάνει πλέον συμβατό με κλήσεις που γίνονται μέσω του δικτύου κινητής.

Θα πρέπει να έχεις στη κατοχή σου τουλάχιστον ένα iPhone SE του 2020 ή κάποιο νεότερο μοντέλο, προκειμένου να μπορέσει να λειτουργήσει το Voice Isolation. Κατά τη διάρκεια πραγματοποίησης κλήσεων, με swipe προς τα κάτω από την δεξιά κορυφή του iPhone θα έχεις πρόσβαση στο Κέντρο Ελέγχου.

Από εκεί πιέζεις το Mic Mode (το μικρό εικονίδιο μικροφώνου) και στη συνέχεια ενεργοποιείς το Voice Isolation. Το χαρακτηριστικό θα παραμείνει ενεργό και για μελλοντικές κλήσεις.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.