Η Vodafone διαθέτει μέσω του vodafone eshop της, το Vodafone Curve, έναν μικρό, ελαφρύ & αδιάβροχο GPS tracker, που μπαίνει παντού. Πρόκειται για έναν tracker που προσφέρει διάρκεια μπαταρίας έως 7 ημέρες και μπορείς να τον αποκτήσεις έναντι μηνιαίας συνδρομής. Πιο συγκεκριμένα η vodafone αναφέρει:

Με σταθερή συνδρομή για απεριόριστη χρήση, ανάλογα με τις ανάγκες σου:
2,99€/μήνα με δέσμευση 12 μηνών
4,99€/μήνα χωρίς δέσμευση

Βασικές δυνατότητες:

  • Μείνε σε επαφή, όπου και αν βρίσκεται το Curve: Μπορείς να βλέπεις το Curve σε πραγματικό χρόνο στο χάρτη ή να δεις που είχε πάει από το Ιστορικό Τοποθεσίας, και όλα αυτά μέσα από την εφαρμογή. Επιπλέον, όποιος το έχει, μπορεί να χρησιμοποιεί το κουμπί Γρήγορης Ειδοποίησης για να στέλνει την τοποθεσία του στο κινητό σου.
  • Ακόμη και όταν είστε μακριά, είστε συνδεδεμένοι: Το Curve γίνεται έξυπνο χάρη στην ενσωματωμένη Vodafone Smart SIM*. Σε αντίθεση με τις συσκευές εντοπισμού με Bluetooth, που χρησιμεύουν στο να βρίσκεις αντικείμενα που βρίσκονται πολύ κοντά, όπως τα κλειδιά σου ή το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης, δε σε βοηθούν αν απομακρυνθείς λίγο. Η Smart SIM συνδέεται στο internet οπουδήποτε στο παγκόσμιο δίκτυο μας και έτσι θα ξέρεις που βρίσκεται, όσο μακριά και αν είσαι.
  • Το Curve σε ακολουθεί παντού: Μείνε σε επαφή με τα αγαπημένα σου αντικείμενα και πρόσωπα για περισσότερο, με μπαταρία που διαρκεί έως και 7 ημέρες. Το Curve θα σε ενημερώνει πάντα όταν χρειάζεται φόρτιση. Είναι μικρό, ελαφρύ και αδιάβροχο, πιστοποιημένο κατά IP67, και είναι έτοιμο για όλα.

Αλλαγή αριθμού κλήσης κινητής χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα: Έτσι γίνεται στη Vodafone

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.