Δυστυχώς η νέα πραγματικότητα σε αναγκάζει να προβείς σε rapid test πριν την επίσκεψη σε κάποιο κατάστημα vodafone, αν είσαι ανεμβολίαστος, ή αν δεν έχεις πιστοποιητικό νόσησης. Η Vodafone άλλωστε έχει και ειδική ανακοίνωση περί αυτού. Όμως αυτό το άρθρο, για να μην παρεξηγηθεί δεν είναι για τους ανεμβολίαστους μόνο αλλά γενικώς για όποιον δεν θέλει να μεταβεί σε κατάστημα για οποιονδήποτε λόγο.

Μια διαδικασία που μπορεί να ολοκληρωθεί απευθείας από το PC σου είναι και η αλλαγή αριθμού κλήσης στο κινητό σου. Στη vodafone που το δοκιμάσαμε, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα μήνυμα στην διεύθυνση [email protected] όπου θα αναφέρεις τα εξής:

Αλλαγή αριθμού κλήση ……

Αιτούμαι την αλλαγή του αριθμού κλήσης για τη σύνδεση με αριθμό …….

Όνομα: …..

ΑΦΜ: ……

Να συνοδέψεις το email σου με φωτογραφία μπρος πίσω της ταυτότητάς σου. Ναι, είναι τόσο απλό, το αίτημα ολοκληρώθηκε μέσα σε 1 ημέρα. Τώρα, αν θέλεις να αλλάξεις αριθμό σε καρτοκινητό, απλά παίρνεις ένα νέο πακέτο online. Δεν έχουμε δοκιμάσει αλλαγή αριθμού σε καρτοκινητό με τον εν λόγω τρόπο. Μην χρεώνεσαι με κλήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών. Δεν θα στο αλλάξουν και θα σου πουν ότι γίνεται μόνο σε κατάστημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.