Σε έξι μέρες τα ψέματα έχουν τελειώσει. Είναι η χρονική στιγμή κατά την οποία η Vodafone ανακοίνωσε ότι θα ισχύσει η αλλαγή κατά την οποία κάρτα 8 ευρώ θα μπορείς να βάλεις μόνο σε κατάστημα.

Για όλους τους συνδρομητές Καρτοκινητής
Με ημερομηνία ισχύος από 20/09/2023

  1. Μεταβάλλεται το πακέτο που προσφέρει 200 λεπτά προς 22 διεθνείς προορισμούς για (1) μήνα με 7,06 και θα προσφέρει 400 λεπτά προς 22 διεθνείς προορισμούς για (1) μήνα με 9,9€.
  2. Mεταβάλλεται η χρέωση αποστολής SMS προς εθνικά δίκτυα από 0,29€ σε 0,35€ ( εξαιρούνται οι συνδρομητές με ενεργοποιημένο το πακέτο CU Liquid).
  3. Η ελάχιστη αξία ανανέωσης μέσω καταστημάτων λιανικής πώλησης που χρησιμοποιούν POS για την έκδοση της κάρτας ανανέωσης χρηματικού υπολοίπου (περίπτερα, super/mini market κ.α), φυσική διανομή κωδικών ανανέωσης χρόνου ομιλίας (scratch cards) και μέσω των online καναλιών της Vodafone (Vodafone app, My CU App, Vodafone.gr, vodafonecu.gr) διαμορφώνεται στα 13€, ενώ στα καταστήματα Vodafone η ελάχιστη αξία ανανέωσης παραμένει στα 8€.

Επιτέλους, τελειώνει το χάλι με τα σπασμένα καλώδια στο iPhone – Να γιατί

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΟΥΤΑΝΑ VODAFONE ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ , ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΕΥΡΩ

    Πουτανα vodafone γαμω το σπιτι της

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.