Ένα τέλος στο χάλι με τα σπασμένα καλώδια του iPhone 15 θα βάλει η Apple, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η νέα οικογένεια θα έρθει με καλώδια πλεκτά. Ένα premium smartphone θα περίμενε κανείς να ερχόταν με premium καλώδια, αφού η συσκευή κοστίζει αρκετά χρήματα, ωστόσο οι χρήστες αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα με σπασμένα καλώδια.

iphone 15

Πιθανότητα θα γνωρίζετε τι ακριβώς είναι ένα πλεγμένο καλώδιο, αλλά θα πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι πολύ πιο ανθεκτικό από ένα κανονικό καλώδιο.

Ωστόσο ένα ενδιαφέρον στοιχείο που αξίζει να σημειωθεί όπως αναφέρει το phonearena.com, είναι ότι κανένα από τα καλώδια που παρουσιάστηκαν δεν διαθέτει ανακούφιση από το τράβηγμα. Ο λόγος για ένα μικρό λαστιχένιο κομμάτι που βρίσκεται πριν από την έξοδο ενός καλωδίου, το οποίο το εμποδίζει να σπάσει. Ενώ η ύπαρξη υφασμάτινων καλωδίων είναι μια ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη αναβάθμιση, θα ήταν καλό να βλέπαμε και κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.