Η Vodafone συνεχίζει την κλασσική προσφορά διπλασιασμού των παροχών των πακέτων του Vodafone CU με νέο αριθμό ή μεταφορά του αριθμού σου από άλλον πάροχο. Συγκεκριμένα, ο διπλασιασμός των παροχών θα ισχύει για 12 ολόκληρους μήνες, ενώ 17GB κάθε μήνα θα παίρνεις για τους υπόλοιπους έξι μήνες.

Για παράδειγμα, αν κάποιος χρήστης επιλέξει το Cu MeApOla 11.5 θα πάρει απεριόριστα λεπτά ομιλίας, 200 SMS και 5GB internet, ενώ ως νέος πελάτης του Vodafone CU θα πάρεις 17GB δώρο για τους πρώτους έξι μήνες, ενώ άλλα 2.5GB θα πάρεις από το CU Shake και όλα αυτά με 13 ευρώ. Μάλιστα δίνει και δώρο ηχείο.

Το Starlink ο αργός δολοφόνος της ατμόσφαιρας και του μαγνητικού πεδίου της Γης

  • Μαζί με την παραγγελία σου, θα λάβεις μία κάρτα SIM ΔΩΡΟ από εμάς!
  • Μόνο με +3€ στην κάρτα σου κερδίζεις Vodafone TV στο κινητό σου για να απολαμβάνεις επικές ταινίες και σειρές. Επίλεξε το Vodafone TV στη φόρμα παραγγελίας και θα λάβεις το link ενεργοποίησης μαζί με το SMS ενεργοποίησης της νέας σου SIM.
  • Εάν επιλέξεις την προφορά με το Vodafone TV κερδίζεις extra 5GB.
  • Εφόσον παραγγείλεις έως 31/3 και το νούμερο σου έχει ενεργοποιηθεί έως 7/4 θα λάβεις ΔΩΡΟ Bluetooth Ηχείο! H παράδοση θα γίνει με δεύτερη αποστολή έως τις 15/4.
  • Στην παραγγελία σου, εφόσον επιλέξεις να πάρεις νέο CU νούμερο, μπορείς να πάρεις ΔΩΡΟ την άυλη κάρτα eSIM, η οποία κανονικά έχει επιπλέον κόστος 9,90€. Η eSIM δεν συνδυάζεται προς το παρόν με τη μεταφορά αριθμού από άλλο πάροχο.
  • Ο διπλασιασμός των παροχών για 12 μήνες ισχύει για την ενεργοποίηση των πακέτων: CU MeApOla 13.5, CU MeApOla 11.5, CU MeApOla Extra13.5, CU MeApOla 18, CU XCLUSIVE MeApOla 9, CU XCLUSIVE MeApOla 10.9, CU XCLUSIVE MeApOla 13.5, CU XCLUSIVE MeApOla 17.5, CU MeApOla 27.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.