Αν μεταφέρεις τον αριθμό σου στη Vodafone, το Vodafone CU θα σου προσφέρει διπλασιασμό των παροχών σου για έναν ολόκληρο χρόνο. Επίσης σου προσφέρει κουπόνι 13 ευρώ για το efood αρκεί να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό BLUEWEEK κατά τη διάρκεια της πληρωμής. Παράλληλα αν πληρώσεις με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα κερδίζεις 5 ευρώ πρόσθετη κάρτα στο καρτοκινητό σου.

Η προσφορά ισχύει για συγκεκριμένο αριθμό παραγγελιών ως 19/1. Το κουπόνι θα το πάρεις ως και τις 25/1, επομένως χρειάζεται λίγο υπομονή μέχρι να έρθει στο email σου.  Η κάρτα SIM είναι δωρεάν και πληρώνεις μόνο την αξία της πρώτης ανανέωσης που είναι στα 13 ευρώ πλέον.

Τέλος, μπορείς να επιλέξεις την eSIM, η οποία όπως ενημερώνει και η Vodafone δίνεται δωρεάν από τα 9.90 ευρώ που την έδιναν μέχρι πρόσφατα.

Μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό BLUEWEEK

skroutz.gr: Έρχονται και αγγελίες

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.