Με μια αινιγματική εικόνα πριν από λίγες ημέρες το skroutz φαίνεται να μας προετοιμάζει και για την άφιξη αγγελιών από απλούς χρήστες στη πλατφόρμα του. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια εικόνα που αναγράφει:

Να κάνουμε και ορισμένες προβλέψεις και για το 2024; Θα πουλάς και θα αγοράζεις.

Με κάθε επιφύλαξη και προς το παρόν δεν αποτελεί κάτι περισσότερο από μια απλή εικασία. Ίσως το skroutz δώσει στους πελάτες του τη δυνατότητα να πουλάνε και να αγοράζουν αντικείμενα και από ιδιώτες και να αναλαμβάνει αυτό τη μεταφορά των εμπορευμάτων, σε ένα σύστημα παρόμοιο σαν αυτό του vendora. Οι συναλλαγές ίσως να διασφαλίζονται από το skroutz και γιατί όχι να μην μπορείς να παραλάβεις το προϊόν σου σε κάποια θυρίδα του skroutz αξιοποιώντας το δίκτυό του.

Φυσικά, όλα αυτά με κάποια προμήθεια, ωστόσο είναι σίγουρο ότι κάτι ετοιμάζει και αναμένουμε με ανυπομονησία τι θα δούμε εντός του 2024.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κόβει χιλιάδες καταστήματα με την άθλια πολιτική του για να ξεκινήσει κάτι άλλο, ψαχνοντας ουσιαστικά έσοδα. Μιλάμε τα μυαλά που το έχουν σκεφτεί αδικούνται στη χώρα μας. Καλό αφανισμό λοιπόν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.