1. Η εγγραφή στην προσφορά θα μπορεί να πραγματοποιηθεί από 24 Φεβρουαρίου 2023 έως και 27 Φεβρουαρίου 2023.
  2. Η προσφορά ισχύει για χρήση έως και 27 Φεβρουαρίου 2023.
  3. Η προσφορά ισχύει για όλους τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας (υπάρχοντες και νέους) Vodafone συμβολαίου και Καρτοπρογράμματος (ιδιώτες & επαγγελματίες). Επίσης, ισχύει για τους συνδρομητές των προγραμμάτων καρτοκινητής, Καρτοκινητό Vodafone, Vodafone International & Καρτοκινητό Ολυμπιακός που έχουν πραγματοποιήσει μια ανανέωση υπολοίπου οποιασδήποτε αξίας τις τελευταίες 30 μέρες.
  4. Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο 1 φορά για κάθε συνδρομητή
  5. Η προσφορά δεν ισχύει για roaming στην Ε.Ε
  6. Για τους συνδρομητές συμβολαίου τα GB της προσφοράς ισχύουν για χρήση από το κινητό και δεν μοιράζονται με άλλες συσκευές μέσω της υπηρεσίας Internet4Sharing.
  7. Για τους συνδρομητές συμβολαίου που έχουν ενεργό κάποιο από τα Vodafone FamilyRED προγράμματα η προσφορά μπορεί μοιραστεί με τα υπόλοιπα μέλη. Μόνο το κύριο μέλος του FamilyRED προγράμματος μπορεί να ενεργοποιήσει την προσφορά.
  8. Σε περίπτωση αλλαγής προγράμματος η προσφορά δεν θα διατηρηθεί.
  9. Από τη στιγμή της ενεργοποίησης και για όλη τη διάρκεια της προσφοράς, προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα data της προσφοράς.
  10. Οι συνδρομητές θα λάβουν ενημερωτικό sms στη λήξη της προσφοράς.

Βρες εδώ την προσφορά

Αυτό είναι το πρώτο Android smartphone με επίσημο Dynamic Island – Δείτε το εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.