Μόλις πριν από λίγους μήνε, η Apple πραγματικά εντυπωσίασε με την ανακοίνωση ενός νέου χαρακτηριστικού των iPhone 14 Pro. Υπήρχαν βέβαια οι πληροφορίες από πολύ νωρίς ότι η εγκοπή θα είχε φύγει από τα iPhone 14 Pro και iPhone Pro Max, αλλά κανείς δεν περίμενε το multitasking χαρακτηριστικό που η Apple αποκάλυψε εκείνη την ημέρα, το Dynamic Island.

realme mini capsule

Το Dynamic Island δεν εμφανίζει ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές, αλλά και πολλές άλλες πληροφορίες, όπως συνδέσεις AirDrop, μουσική που αναπαράγεται και οδηγίες του Maps app. Από τότε που ανακοινώθηκε πολλοί κατασκευαστές του Android άρχισαν να επεξεργάζονται τη δική τους πρόταση, αν και οι developers ήδη μας έδωσαν μια τέτοια επιλογή.

Ο λόγος, μα φυσικά για το dynamicSpot, το οποίο έχει πλούσια χαρακτηριστικά, μεταξύ των οποίων και ειδοποιήσεις από ορισμένες εφαρμογές.

Ωστόσο, θα υπάρξει ένα επερχόμενο smartphone το οποίο θα έχει native μια υλοποίηση του εξαιρετικού dynamic island. Ο λόγος για την RealMe, με ένα χαρακτηριστικό που αποκαλείται Mini Capsule και το οποίο μοιάζει με το Dynamic Island. Μάλιστα, ο VP της RealMe δημοσίευσε στο Twitter μια φωτογραφία ενός RealMe smartphone με το Mini Capsule feature γράφοντας “Loving the really cool #realmeMiniCapsule on our upcoming C-series smartphone. κάτι που σημαίνει ότι θα έρθει σε επερχόμενο smartphone της σειράς RealMe C. Δυστυχώς, στη συνέχεια το διέγραψε.

Επιτέλους, το καλύτερο Android smartphone στην Ευρώπη επίσημα από την Vodafone

Η Xiaomi είναι ένας ακόμη κατασκευαστής με τέτοια σχέδια, ενώ πρόσφατες πληροφορίες υπήρξαν και για την Huawei με τη σειρά Huawei Nova 11.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. “Πραγματικά εντυπωσίασε”. Μετά από δύο εβδομάδες το… εντυπωσιακό χαρακτηριστικό που προσπαθεί να κρύψει τη σχάρα του υπονόμου (notch) είχε κυκλοφορήσει από δύο τρεις προγραμματιστές για κάνα δυο ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.