Η εταιρεία VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ ανακοινώνει τις ακόλουθες μεταβολές οι οποίες θα ισχύσουν από 01/04/2024:

Α. Μεταβολές σε Προγράμματα Συμβολαίου για Ιδιώτες και Επαγγελματίες από 01/04/24: Αυξάνεται η ονομαστική τιμή του παγίου των παρακάτω προγραμμάτων: Κατά €1,00 στα: Vodafone Family RED Start (2o, 3ο & 4ο μέλος), Vodafone Family RED Plus (2o, 3ο & 4ο μέλος), Vodafone Family RED Max (2o, 3ο & 4ο μέλος). Κατά €1,99 στα: Vodafone Flex Basic, Vodafone RED 3GB. Κατά €2,99 στα: Vodafone RED 5GB, Vodafone RED 10GB, Vodafone Family RED Start (1ο μέλος), Vodafone Family RED Plus (1ο μέλος). Κατά €5,99 στα: Vodafone RED 20GB, Vodafone Family RED Max (1ο μέλος), Vodafone RED Unlimited Play, Vodafone RED Unlimited, Vodafone RED Unlimited Play New, Vodafone RED Unlimited New.

Αυτό είναι το νέο αναδιπλούμενο της Samsung! Και τα σπάει

Β. Μεταβολή στην υπηρεσία Διεθνών κλήσεων προς Ε.Ε.. Από 01/04/2024 αυξάνεται η ονομαστική τιμή της υπηρεσίας Διεθνών Κλήσεων προς Ε.Ε. από €2,20/μήνα σε €3,90€/μήνα. Η ελάχιστη διάρκεια κλήσης και το βήμα χρέωσης δεν μεταβάλλονται.

Δικαίωμα καταγγελίας: Οι τροποποιήσεις του σημείου Α ισχύουν από 01/04/2024 με ημερομηνία εφαρμογής -για κάθε συνδρομητή- την αντίστοιχη ημερομηνία μηνιαίας τιμολόγησης της σύνδεσής του μετά την ανωτέρω ημερομηνία & μόνο εφόσον έχει παρέλθει η ορισμένη διάρκεια του χρόνου της σύμβασής τους. Δυνάμει των ανωτέρω αλλαγών οι υφιστάμενοι συνδρομητές που επηρεάζονται έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως (εξαιρούνται τυχόν επιδοτήσεις εξοπλισμού ή συσκευής), οποτεδήποτε & έως δύο (2) μήνες από την ημερομηνία εφαρμογής των τροποποιήσεων, υπό την προϋπόθεση ότι τα αποτελέσματα της καταγγελίας επέρχονται όχι νωρίτερα από την προηγούμενη ημέρα της ημερομηνίας εφαρμογής των νέων τιμολογίων.

Οι τροποποιήσεις του σημείου Β’ ισχύουν από 01/04/2024 για όλους τους συνδρομητές. Στους συνδρομητές που έχουν ενεργοποιημένο το πακέτο της υπηρεσίας Διεθνών Κλήσεων προς Ε.Ε. με αυτόματη ανανέωση και δεν θα προβούν σε απενεργοποίησή του μέχρι και 31 Μαρτίου, θα ενεργοποιείται το πακέτο με την αυξημένη τιμή (με αυτόματη ενεργοποίηση).

Σημειώσεις: Όλες οι ανωτέρω αναφερόμενες χρεώσεις περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% & Φόρο κινητής τηλεφωνίας 10% (όπου εφαρμόζεται).

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτά είναι…φεύγεις πριν το συμβόλαιο σε βάζουν τρελές χρεώσεις… Αν τους καπνίσει ανεβάζουν το πάγιο και σου λένε πάνε αλλού αν θες και ούτε γάτα ούτε ζημιά….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.