Η εταιρεία μετά την οικογένεια των Samsung Galaxy S24 series ετοιμάζει τα επόμενα αναδιπλούμενα smartphones της, τα Galaxy Z Fold 6. Αυτή τη στιγμή, το Samsung Galaxy Z Fold 5 είναι ίσως ένα από τα καλύτερα αναδιπλούμενα που υπάρχουν, ωστόσο ο διάδοχός του θα έχει ένα ριζικά ανανεωμένο design.

z fold 6

Πιο συγκεκριμένα, θα είναι σημαντικά πιο φαρδύ σε σχέση με την υπάρχουσα οικογένεια, με μεγαλύτερες εξωτερικές και εσωτερικές οθόνες και διαφορετικά aspect rations. Μάλιστα, η Samsung έχει σχεδιάζει και έναν νέο μεντεσέ προκειμένου να διασφαλίσει ότι ο πιο λεπτός χαρακτήρας του δεν θα επηρεάσει την αντοχή του.

Παράλληλα, φαίνεται η διάταξη της κάμερας, ενώ σε συνδυασμό με τις αλλαγές στις διαστάσεις και την πιθανή μείωση τιμής, ίσως βοηθήσουν τη Samsung να επαναβεβαιώσει την ηγεμονία της στο χώρο των αναδιπλούμενων συσκευών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.