Έχουν φθάσει αναφορές στη σελίδα του techmaniacs.gr ότι η Vodafone δεν αποστέλλει συμβόλαια όταν πρόκειται για ανανέωση συμβολαίου τηλεφωνικά. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε ότι ζητήθηκε από πλήθος ατόμων να αποδεχτούν τους όρους του συμβολαίου πριν αυτό σταλεί κατά την ανανέωση της σύμβασής τους στερώντας από τους πελάτες τη δυνατότητα να το διαβάσουν.

Πάντως, η Vodafone έχει ήδη ανακοινώσει αυξήσεις στα συμβόλαια μετά τη λήξη της ορισμένης διάρκειας του συμβολαίου, οι οποίες είχαν ανακοινωθεί εδώ, μια προς μια. Μπορείς να διαβάσεις το σχετικό άρθρο μας για τα προγράμματα ιδιωτών.

Παράλληλα, μετά τον 13ο μήνα του συμβολαίου αυξάνει την τιμή κατά 1.50 ευρώ σε όλα τα προγράμματα λόγω επενδύσεων δικτύου όπως αναφέρει. Θέλει πολύ προσοχή τι υπογράφουμε στις μέρες μας, καθώς κάποιος υπάλληλος δεν διστάσει να σε περιπαίξει για να πάρει την προμήθεια του συμβολαίου. Και ισχύει για όλους τους παρόχους όχι μόνο για τη Vodafone.

Nova: Απογοητεύουν τα πακέτα της!

Το ίδιο έκανε και σε εμάς, καθώς μας κάλεσαν για ανανέωση του συμβολαίου και όταν ζητήσαμε να μας στείλουν το συμβόλαιο πριν συμφωνήσουμε για να διαβάσουμε τους όρους, μας είπαν πως αυτό δεν γίνεται και πως θα μας αποσταλεί αφότου συμφωνήσουμε τηλεφωνικά. Προφανώς κάτι τέτοιο καθιστά το συμβόλαιο άκυρο, καθώς δεν έχουμε την πλήρη ενημέρωση πριν συμφωνήσουμε και είναι κάτι που σίγουρα πρέπει να κοιτάξει η εταιρία. Σε μια εποχή που όλοι μας έχουμε emails, είναι απλά απαράδεκτο να μην μπορεί να γίνει η αποστολή του συμβολαίου, ώστε να διαβάσει ο χρήστης όλους τους όρους και φυσικά τα ψιλά γράμματα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οκ τα λεφτά μας θέλουν όλοι αυτοί αλλά κι εσείς μην γράφετε ανακρίβειες.
    Το συμβόλαιο στο στέλνουν με sms η mail κι έχεις τη δυνατότητα να το διαβάσεις ηλεκτρονικά πριν αποδεχτείς την προσφορά.

  2. Εχω ζητησει προσφορα για 50αρα και 100αρα και μου ειπαν οτι πρωτα πρεπει να συμφωνησω στο sms που μου εστειλαν το οποιο αφορα ανανεωση του τρεχοντος συμβολαιου με 30αρα συνδεση και μετα θα μου πουν την προσφορα για 50αρα και 100αρα!!!
    Εκει που σταματα η λογικη ξεκινα η εξυπηρετηση της Vodafone. Ενα μηνα και ακομα περιμενω προσφορα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.