Ξεφυλλίσαμε σαν πελάτες πριν από λίγες ώρες τα πακέτα κινητής της Nova. Οι τιμές ξεκινούν από τα 15 ευρώ και σου δίνει Unlimited ομιλία και SMS όπως και 2GB internet και κάπου εδώ έρχεται το πρώτο εγκεφαλικό. Αν βάλω στο Free2Go πακέτο μου 15 ευρώ κάρτα, θα έχω απεριόριστη ομιλία, 500SMS προς όλους και 2GB internet αλλά και 3.5GB από το tap and get it δώρο. Ποιος ο λόγος να επιλέξω το συμβόλαιο;

Αυτό είναι το καλύτερο iPhone μέχρι 499

Θέλω unlimited δεδομένα; Το Nova Unlimited All μου δίνει όλα δήθεν απεριόριστα, με όριο 1TB στα δεδομένα (μπορεί να είναι και παραπάνω, παίζουν διάφορες εκδόσεις του προγράμματος) με 33 ευρώ. Γιατί όμως να επιλέξω το Nova Unlimited all και να μην πάω σε Vodafone Red Unlimited που είναι πραγματικά τα πάντα απεριόριστα με 33 ευρώ; Δεν θέλω συμβόλαιο; Πάω με 33 ευρώ Cosmote Neo όλα απεριόριστα.

Ελάχιστες παροχές, ελάχιστα διαθέσιμα πακέτα που πρέπει να γίνει ριζικός ανασχεδιασμός από το τμήμα marketing αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του κοινού και των πελατών τους. Για το δικό τους καλό.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Θεωρώ κλέφτες τις εταιρείες με αυτά που προσφέρουν. Ειδικά εμείς με την κάρτα μας ρουφάνε το αίμα. 13 ευρώ στην κοσμοτε . Τελειώνει ο μήνας και μηδενιζουν όλα εκτός και κάνεις ανανέωση.

    4 άτομα στην οικογένεια 52 ευρώ το μήνα χώρια το σταθερό. Η μεγαλύτερη ΜΑΦΙΑ της Ευρώπης όλοι τους και δεν μιλάει κανείς.

  2. Το χειρότερο είναι ότι έχω επιλέξει το πρώτο πακέτο με τα 15 € το μόνο πράγμα που χρειάζομαι από αυτό το πακέτο είναι τα δήθεν απεριόριστα μετά από κάποια μαζική αποστολή η σε σύνολο πολλών μηνυμάτων μπαίνει φραγή μέχρι την έκδοση του νέου λογαριασμού

  3. Πληρώνω 160 ευρώ στη Νονα 4 κινητά , σταθερό, ίντερνετ και ένα πρόγραμμα τηλεόρασης.Ξερετε κάποιο καλύτερο, θέλω να αλλάξω!

  4. Γενικά η σταθερή και η κινητή στην Ελλάδα είναι για κλάματα με απουσία ουσιαστικής υποστήριξης, κακές ταχύτητες, ασταθείς συνδέσεις, απώλεια σήματος σε πολλά σημεία και αδικαιολόγητα υψηλές τιμές.

  5. Εγώ που έχω Vodafone καρτοκινητό εδώ και 27 χρόνια, είχα 43 ευρώ στο λογαριασμό, εκτός της ανανέωσης. Μου τα έφαγαν γιατί δεν πρόλαβα να κάνω την καινούρια ανανέωση και στο τηλέφωνο η υπάλληλος ήταν προκλητική, έχουν πάρει ψηλά τον αμανέ. Τους είπα ότι δεν πουλάνε χάντρες σε ιθαγενείς. Ευρωπαίοι (υποτίθεται) είμαστε. ..

  6. Δεν είναι μόνο τα πακέτα της είναι και το σήμα της χάλια μαύρα πουθενά δεν πιάνει έχω vodafone ultimate data red απεριόριστα ομιλία sms 22 ευρώ δεύτερη κάρτα 3 ευρώ και είναι οκ. Ταχύτητα στην περιοχή μου 540mbps

  7. Εγώ πάλι θεωρώ σας πονάει η Νοβα . Ή τα παίρνετε από την κοσμοτε. Η Νοβα προσφέρει στα 27€ αν είσαι συνδρομητής ΟΛΑ απεριόριστα. Η κοσμοτε είναι στα 40 η Βονταφον 27 νομίζω . Και πλέον έβαλε στα 21€ αν έχεις σταθερό και φέρεις άλλο ένα κινητό σαν family. Δηλαδή έχεις γυναίκα ; Με 21€ το άτομο όλα απεριόριστα. Έχεις αδερφό/αδερφή; Έχεις έναν κολλητό; Αν δε , είσαι και 30 και κάτω πάει στα 18.90€ με απαλλαγή φόρου. Δεν ξέρω ποιος νομίζει ότι τα 22 ή τ; 18.90 είναι πολλά . Πραγματικά.

  8. Οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών στη χώρα μας είναι καρτέλ με ευθύνη των κυβερνώντων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.