Η σειρά Vivo X70 series είχε προσφέρει εξαιρετικές φωτογραφικές ικανότητες και η παράδοση συνεχίζει με την επόμενη οικογένεια, το Vivo X80 Pro.  Πριν από λίγες ώρες δημοσιεύθηκε μια φωτογραφία που δείχνει τη νέα συσκευή της Vivo, το Vivo X80 Pro, ενώ μας δίνει και μια πρώτη γεύση από τις εξαιρετικές φωτογραφικές ικανότητες του smartphone.

 

Στο εσωτερικό του, θα συναντήσουμε τον Dimensity 9000, που χάρη στον dedicated ISP του θα προσφέρει εξαιρετικές φωτογραφικές επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Παράλληλα, θα σου προσφέρει και ένα preview πριν τη λήψη της φωτογραφίας, κάτι που δεν έχουμε δει από κάποια άλλη εταιρεία.

Να σημειωθεί ότι η διάταξη της κάμερας είναι λίγο ασυνήθιστη. Μοιάζει πολύ με αυτή του Vivo X Fold και Vivo X Note, ενώ το μεγάλο periscope module κατέστησε επιτακτική την ανάγκη μετακίνησής του εκτός του camera setup. (φωτογραφία στο τέλος του άρθρου)

Η Vivo έρχεται στην Ελλάδα!

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε πως η Vivo ξεκίνησε την δραστηριότητά της στην χώρα μας, λόγω των δημοσιεύσεών της στα ελληνικά στο Facebook. Άγνωστο παρέμενε όμως το πότε θα δούμε τις πρώτες συσκευές.

Σε αποκλειστικές πληροφορίες μας, μαθαίνουμε πως οι πρώτες συσκευές θα έρθουν στην ελληνική αγορά στα μέσα Μαΐου και συγκεκριμένα θα δούμε τα Vivo V23 5G, Vivo Y76 5G, Vivo Y33s και Vivo Y01. Οι εν λόγω συσκευές ανήκουν στην μεσαία και μικρή κατηγορία και φαίνονται να είναι value for money.

Όπως είχαμε γράψει τότε, το Vivo X80 είναι η επόμενη ναυαρχίδα της εταιρίας και θα έρθει και αυτή στην χώρα μας αμέσως μετά την ανακοίνωσή της. Θα την δούμε στα ράφια των καταστημάτων στα τέλη Ιουνίου.

Έτσι λοιπόν, περιμένουμε την vivo να μπει δυναμικά στην ελληνική αγορά με πολύ ενδιαφέρουσες συσκευές για κάθε τσέπη. Ανυπομονούμε να τις δούμε επιτέλους και στην χώρα μας και φυσικά να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας, όπως πάντα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.