Πρόσφατα σας ενημερώσαμε πως η Vivo ξεκίνησε την δραστηριότητά της στην χώρα μας, λόγω των δημοσιεύσεών της στα ελληνικά στο Facebook. Άγνωστο παρέμενε όμως το πότε θα δούμε τις πρώτες συσκευές.

Σε αποκλειστικές πληροφορίες μας, μαθαίνουμε πως οι πρώτες συσκευές θα έρθουν στην ελληνική αγορά στα μέσα Μαΐου και συγκεκριμένα θα δούμε τα Vivo V23 5G, Vivo Y76 5G, Vivo Y33s και Vivo Y01. Οι εν λόγω συσκευές ανήκουν στην μεσαία και μικρή κατηγορία και φαίνονται να είναι value for money.

Το Vivo X80 είναι η επόμενη ναυαρχίδα της εταιρίας και θα έρθει και αυτή στην χώρα μας αμέσως μετά την ανακοίνωσή της. Θα την δούμε στα ράφια των καταστημάτων στα τέλη Ιουνίου.

Οι μέχρι στιγμής φήμες περιλαμβάνουν κυρτή οθόνη 6.78 ίντσες, ανάλυσης FHD+, ενώ θα διαθέτει και 3.5mm θύρα ακουστικών. Η μπαταρία του θα είναι στις 4500mAh, με ταχεία φόρτιση στα 80W.

Έτσι λοιπόν, περιμένουμε την vivo να μπει δυναμικά στην ελληνική αγορά με πολύ ενδιαφέρουσες συσκευές για κάθε τσέπη. Ανυπομονούμε να τις δούμε επιτέλους και στην χώρα μας και φυσικά να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας, όπως πάντα!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.