Το vivo X100 Pro είναι ήδη ένα εξαιρετικό τηλέφωνο σε θέματα φωτογραφίας, όμως περιμένουμε και το vivo X100 Ultra, που δείχνει πως η vivo θέλει να το πάει ένα βήμα παρακάτω. Αυτό επιβεβαιώνει και το πρόεδρος των προϊόντων, Heang Tao, που δήλωσε πως η εταιρία ετοιμάζει ένα νέο smartphone, που θα είναι επαγγελματική κάμερα, που κάνει κλήσεις.

Το όνομα πιθανότατα θα είναι vivo X100 Ultra και έχει ξεσπάσει μεγάλη συζήτηση γύρω από αυτό στο Weibo. Μάλιστα, η κωδική του ονομασία είναι Thanos (από το Avengers). Το στέλεχος της vivo ευχαρίστησε το κοινό για το ενδιαφέρον του γύρω από την επερχόμενη συσκευή και αποκάλυψε πως το vivo X100 Ultra θα έρθει στο κοντινό μέλλον. Οι φήμες θέλουν το κοντινό μέλλον, να σημαίνει τον επόμενο μήνα.

Η ιδέα της δημιουργίας μιας “επαγγελματικής” μηχανής, με ένα smartphone πάνω της, είναι κάτι που αρκετοί θέλουν και φυσικά και μας σκανδαλίζει στο να την δούμε και να την δοκιμάσουμε. Βέβαια, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, χωροταξικά κανένα smartphone δεν μπορεί να φτάσει τις επιδόσεις και την ποιότητα μιας mirrorless ή μιας DSLR. Όμως η Vivo έχει ήδη αποδείξει πως μπορεί να δημιουργήσει εξαιρετικά τηλέφωνα με τρομερές κάμερες. Από τις συσκευές της εταιρίας που έχουν έρθει στην Ελλάδα, το Vivo X90 Pro είναι μέχρι και σήμερα την πιο αγαπημένη μου κάμερα σε smartphone.

Το  vivo X100 Ultra αναμένεται με οθόνη QuadHD+, E7 AMOLED, με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Στο εσωτερικό περιμένουμε τον Snapdragon 8 Gen 3, ενώ η βασική κάμερα θα είναι στα 50MP, με τον Sony LYT900, στη μία ίντσα. Θα έχει υπερευρυγώνια, τηλεφακό και έναν περισκοπικό με αισθητήρα στα 200MP. Το οπτικό ζουμ του περισκοπικού θα είναι στα 4.3x και θα προσφέρει μέχρι και 200Χ υβριδικό ζουμ. Οι πληροφορίες θέλουν την συσκευή να υποστηρίζει δορυφορική συνδεσιμότητα.

Έτσι φαίνεται αν ένα τηλέφωνο έχει παραβιαστεί

Στα άσχημα όμως, αν δεν δούμε την vivo να επιστρέφει επίσημα στην Ελλάδα, δε θα μπορούμε να το αποκτήσουμε από επίσημα κανάλια, που σημαίνει πως δεν θα ισχύει η εγγύηση στην χώρα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.