Το Περιφερειακό Δικαστήριο του Mannheim της Γερμανίας στην απόφασή του ετυμηγορεί υπέρ της Nokia στη γνωστή υπόθεση των πατεντών και κατά της Vivo. Οι αγωγές αφορούν τη πετέντα με τίτλο Nokia 4G standard-essential patent (SEP) κάτι που θα μπορούσε να βγάλει τη Vivo εκτός Γερμανικής αγοράς. Η Nokia αξίζει να σημειωθεί ότι έχει κερδίσει προηγουμένως υποθέσεις απέναντι στην Oppo και στην OnePlus.

Xiaomi 13 Ultra: Τα πρώτα δείγματα του κτήνους είναι εδώ

Η Vivo παραχώρησε στο techmaniacs.gr την εν λόγω απάντηση την οποία δημοσιεύουμε αυτούσια:

«Η vivo σέβεται πλήρως την πνευματική ιδιοκτησία και δεσμεύεται ως προς το να συνεχίσει να καινοτομεί Τεχνολογικά επενδύοντας εκτεταμένα σε Έρευνα και Ανάπτυξη. Τα τελευταία χρόνια, η vivo έχει συνάψει συμφωνίες πολλαπλών αδειών με κορυφαίες εταιρείες. Διαπραγματευόμαστε με τη Nokia για την ανανέωση πολλαπλών αδειών χρήσης.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η Nokia δεν έχει μέχρι στιγμής συμμορφωθεί, με την υποχρέωσή της να προσφέρει άδειες με όρους δίκαιους, λογικούς και χωρίς διακρίσεις. Δεδομένης της μη-οριστικής απόφασης του Περιφερειακού Δικαστηρίου του Mannheim, ετοιμάζουμε προσφυγή και θα αξιολογήσουμε τις περαιτέρω επιλογές.

Συνεχίζουμε παράλληλα να διαπραγματευόμαστε με τη Nokia, για την επίλυση του τρέχοντος ζητήματος με όρους δίκαιους, λογικούς και χωρίς διακρίσεις. Η μακροπρόθεσμη δέσμευσή μας στη γερμανική αγορά παραμένει αμετάβλητη.

Η vivo θα συνεχίσει να είναι περαιτέρω παρούσα στη Γερμανία και οι πελάτες μπορούν να συνεχίσουν να βασίζονται στις υπηρεσίες μας. Στις επιχειρήσεις μας και στην λειτουργία εκτός Γερμανίας, δεν υπάρχει καμία επίδραση.»

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.