Το επόμενο κορυφαίο καμεροκινητό της Xiaomi ακούει στην ονομασία Xiaomi 13 Ultra, ένα τηλέφωνο που πολλοί θα θεωρήσουν ότι πρόκειται για εκείνο με το πιο προηγμένο σύστημα κάμερας του πλανήτη. Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα phonearena.com εκείνο που πραγματικά ξεχωρίζει στις φωτογραφίες είναι η φυσικότητά τους. Η ομάδα της Xiaomi αποφάσισε να δημοσιεύσει μια σειρά φωτογραφιών που αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο τις εκπληκτικές δυνατότητες του κτήνους.

Η Xiaomi εδώ συνεργάζεται με τον κορυφαίο κατασκευαστή τη Leica για την κατάλληλη προσαρμογή μεταξύ άλλων των χρωμάτων, προκειμένου να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τα υπερ κορεσμένα αποτελέσματα άλλων ανταγωνιστών της αγοράς.

Εκτός από την εκπληκτική φυσικότητα της πρότασης της Xiaomi, ο αισθητήρας των 1 ιντσών με το γρήγορο f/1.9 aperture επιτρέπει και εξαιρετικό εφέ θόλωσης, κάτι το οποίο το βλέπουμε περισσότερο σε κάμερες και όχι τόσο σε smartphones.

H Xiaomi είναι ξεκάθαρο ότι δοκιμάζει κάτι το εντελώς διαφορετικό από το processing που έχουμε δει στα τρέχοντα smartphones της αγοράς, χωρίς την digital αίσθηση που αφήνουν άλλα smartphones.

Συνοπτικά τα χαρακτηριστικά της κάμερας

  • 50MP Wide — Sony IMX 989, 1-inch, 23mm με μεταβαλλόμενο διάφραγμα f/1.9
  • 50MP Ultra-wide
  • 50MP 3.2X Zoom, 75mm μεf/1.8 aperture
  • 50MP 5X Zoom (Periscope), 120mm με f/3.0 aperture
  • 32MP μπροστινή κάμερα

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.