Η σειρά Galaxy S24 χρησιμοποιεί νέους επεξεργαστές (Exynos 2400 ή Snapdragon 8 Gen 3, ανάλογα με το μοντέλο και τη χώρα) που διαθέτουν ταχύτερα μόντεμ 5G, με αποτέλεσμα ταχύτερες ταχύτητες λήψης και μεταφόρτωσης στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Στην πραγματικότητα, τα Samsung Galaxy S24 είναι ταχύτερα από τα Apple iPhone 15 στις μέσες ταχύτητες λήψης και μεταφόρτωσης 5G, στις περισσότερες χώρες παγκοσμίως.

Η Ookla, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από τον διάσημο ιστότοπο SpeedTest.net, μοιράστηκε τις πληροφορίες της σχετικά με τα ταχύτερα 5G smartphones παγκοσμίως. Συνέκρινε όλα τα αποτελέσματα των δοκιμών ταχύτητας που έλαβε στην πλατφόρμα της και διαπίστωσε ότι τα Galaxy S24 ξεπέρασαν τα iPhone 15 σε δεκαπέντε χώρες/περιοχές παγκοσμίως, με τους προκατόχους τους να ακολουθούν και τα S22 να βρίσκονται στην τέταρτη θέση.

Galaxy S24 iPhone 15 5G

Στη Γαλλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ινδία, το Μεξικό, τη Νιγηρία, το Κατάρ, την Ισπανία, την Ταϊλάνδη, τις Φιλιππίνες, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ηνωμένο Βασίλειο, και τις ΗΠΑ, τα Galaxy S24 είχαν ταχύτερες μέσες ταχύτητες download και upload από τα iPhone 15 και τα τηλέφωνα Galaxy προηγούμενης γενιάς. Τα iPhone 15 παρουσίασα ταχύτερες επιδόσεις 5G στην Ινδονησία, την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα.

Τα Samsung Galaxy S24 ήταν καλύτερα από τα Galaxy S23 και την οικογένεια iPhone 15 και στις δοκιμές καθυστέρησης. Οι δοκιμές αυτές πραγματοποιήθηκαν από την 1η Φεβρουαρίου έως τις 24 Μαρτίου 2024. Οι μέσες ταχύτητες λήψης των Galaxy S24 κυμαίνονταν από 55Mbps έως 971Mbps, ανάλογα με την αγορά. Όπως γνωρίζετε, οι ταχύτητες δεδομένων κινητής τηλεφωνίας ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με τον πάροχο, την τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας και τη λήψη σήματος.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μας δουλεύετε? Είδει έχω άτομα που έχουν Samsung και έχουν τρομερά προβλήματα!!! Το λέτε ταχύτατο στην φόρτιση,αλλά είναι εξίσου ταχύτατο στο να τελειώνει μπαταρία και να κολλάει!!! Αλλά για τα iPhone καλά τα λέτε !!!! Συγχαρητήρια!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.