Η Nothing ξεκίνησε τα teasers για το Phone (2) και αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι ξέρει πολύ καλά πώς να προωθεί προϊόντα και να δημιουργεί τον κατάλληλο ενθουσιασμό. Το τηλέφωνο θα κάνει ντεμπούτο το καλοκαίρι και το παρακάτω tweet είναι το πρώτο teaser της εταιρείας για το επερχόμενο smartphone.

Ένας χρήστης ρώτησε τι ακριβώς εννοεί η εταιρεία με το “Summer”. Η ερώτηση φαίνεται τελείως λάθος, αλλά μπορεί να οδήγησε στην αποκάλυψη της ημερομηνίας του event. Συγκεκριμένα, η Nothing απάντησε ότι εννοούν το “Summertime Sadness” της Lana Del Rey. Σχολιάζοντας την απάντηση της εταιρείας, ένας άλλος χρήστης ρώτησε αν εννοούν την 22 Ιουνίου, καθώς αυτό το τραγούδι κυκλοφόρησε αυτήν την ημερομηνία. Δεν έλαβε απάντηση, αλλά θα μπορούσε όντως κάτι τέτοιο να ισχύει, καθώς στη Nothing αρέσουν τέτοια Εaster egg.

Όσον αφορά το βίντεο και την εικόνα από το teaser, φαίνεται ότι το Nothing Phone (2) έχει στην πλάτη έναν νέο LED indicator με κόκκινο χρώμα. Δεν έχουμε ιδέα σε τι μπορεί να χρησιμεύει, αλλά μπορεί να ειδοποιεί τον χρήστη για το χαμηλό επίπεδο της μπαταρίας ή κάτι σχετικό. Τέλος, κοντά στον LED indicator υπάρχει ένας διακόπτης, ο οποίος θα μπορούσε να είναι απλά διακοσμητικός – όπως πολλά στοιχεία στην πλάτη των Nothing Phone – ή να ενεργοποιεί / απενεργοποιεί τον νέο LED indicator.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.