Skip to content

Βίντεο του Nothing Phone (2) αποκαλύπτει διακόπτη στην πλάτη και νέο LED

Κοινοποίηση:
Nothing Phone (2) first teaser

Η Nothing ξεκίνησε τα teasers για το Phone (2) και αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι ξέρει πολύ καλά πώς να προωθεί προϊόντα και να δημιουργεί τον κατάλληλο ενθουσιασμό. Το τηλέφωνο θα κάνει ντεμπούτο το καλοκαίρι και το παρακάτω tweet είναι το πρώτο teaser της εταιρείας για το επερχόμενο smartphone.

Ένας χρήστης ρώτησε τι ακριβώς εννοεί η εταιρεία με το “Summer”. Η ερώτηση φαίνεται τελείως λάθος, αλλά μπορεί να οδήγησε στην αποκάλυψη της ημερομηνίας του event. Συγκεκριμένα, η Nothing απάντησε ότι εννοούν το “Summertime Sadness” της Lana Del Rey. Σχολιάζοντας την απάντηση της εταιρείας, ένας άλλος χρήστης ρώτησε αν εννοούν την 22 Ιουνίου, καθώς αυτό το τραγούδι κυκλοφόρησε αυτήν την ημερομηνία. Δεν έλαβε απάντηση, αλλά θα μπορούσε όντως κάτι τέτοιο να ισχύει, καθώς στη Nothing αρέσουν τέτοια Εaster egg.

Όσον αφορά το βίντεο και την εικόνα από το teaser, φαίνεται ότι το Nothing Phone (2) έχει στην πλάτη έναν νέο LED indicator με κόκκινο χρώμα. Δεν έχουμε ιδέα σε τι μπορεί να χρησιμεύει, αλλά μπορεί να ειδοποιεί τον χρήστη για το χαμηλό επίπεδο της μπαταρίας ή κάτι σχετικό. Τέλος, κοντά στον LED indicator υπάρχει ένας διακόπτης, ο οποίος θα μπορούσε να είναι απλά διακοσμητικός – όπως πολλά στοιχεία στην πλάτη των Nothing Phone – ή να ενεργοποιεί / απενεργοποιεί τον νέο LED indicator.

Πηγή: Twitter

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Αναγνωστόπουλος Χαρίλαος

Αναγνωστόπουλος Χαρίλαος

Ο Χαρίλαος Αναγνωστόπουλος ασχολείται με τη δημιουργία περιεχομένου από το σωτήριο έτος 2004. Ως συντάκτη τεχνολογίας, επιστήμης, και υγείας, κατάφερε να συνδυάσει ορισμένες από τις μεγάλες αγάπες του. Τα υπόλοιπα, είναι απλά ιστορία.

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.