Το Nothing Phone (1) ήταν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα τηλέφωνα του 2022. Η φωτιζόμενη πλάτη του – γνωστή ως The Glyph – το έκανε να ξεχωρίσει αμέσως από τη μάζα. Ωστόσο, ο Snapdragon 7 series επεξεργαστής κατέστησε το τηλέφωνο ένα mid-range, απομακρύνοντας πιθανότατα κάποιους κατά τα άλλα ενδιαφερόμενους αγοραστές.

Ευτυχώς, όσοι ενδιαφέρονται για το Nothing Phone (2) δεν χρειάζεται να ανησυχούν ότι θα έχει την ίδια μοίρα. Στην MWC 2023, η Nothing και η Qualcomm ανακοίνωσαν ότι το Phone (2) θα διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 8 series. Αυτό θα καταστήσει το smartphone του 2023 μια premium συσκευή με επεξεργαστική ισχύ συγκρίσιμη με τις ναυαρχίδες των μεγάλων OEM.

Η εταιρεία δεν αποκάλυψε συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τον επεξεργαστή, αλλά είναι πιθανό το τηλέφωνο να διαθέτει τον Snapdragon 8 Gen 2, ο οποίος είναι σήμερα ο κορυφαίος flagship επεξεργαστής της Qualcomm. Ωστόσο, θα μπορούσε επίσης να έχει τον περσινό Snapdragon 8+ Gen 1 ή ακόμα και τον Snapdragon 8 Gen 1, για να μπορέσει η εταιρεία να το λανσάρει με χαμηλή τιμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.