Το Huawei Watch D έχει τραβήξει τα βλέμματα κυρίως λόγω της καινοτόμου δυνατότητας παρακολούθησης της αρτηριακής πίεσης. Υπάρχουν λίγες συσκευές που προσφέρουν παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης και το επόμενο smartwatch της κινέζικης εταιρείας θα εμπλουτίσει τον μικρό κατάλογο.

Η συσκευή αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στις 23 Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια ενός event που έχει προγραμματίσει η Huawei. Μέχρι τότε, εξετάζουμε κάθε leak για να μάθουμε όσα περισσότερα μπορούμε για τις συσκευές που θα δούμε στο event.

Εμφανίστηκε ένα βίντεο που δείχνει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά του Huawei Watch D που σχετίζονται με τη δυνατότητα μέτρησης της αρτηριακής πίεσης. Το βίντεο δείχνει το design του ρολογιού και αποκαλύπτει τη στιβαρή κατασκευή, το μαύρο ανθεκτικό λουράκι, και τη μεγάλη οθόνη.

Επιπλέον το δείχνει σε δράση τη λειτουργία παρακολούθησης της αρτηριακής πίεσης. Ο χρήστης κρατάει το smartwatch στον καρπό του για τη μέτρηση, αλλά το λουράκι βοηθάει να μένει το ρολόι σταθερό στο χέρι για την καλύτερη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης.

Υπάρχουν αρκετοί αισθητήρες στο πίσω μέρος του Huawei Watch D και δύο κουμπιά στη δεξιά πλευρά. Το ρολόι διαθέτει επίσης ηλεκτροκαρδιογράφημα (EEG) εκτός από αρκετούς άλλους σημαντικούς αισθητήρες παρακολούθησης της υγείας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.