Το νεότερο smartwatch της Huawei θα είναι το Watch D και πρόκειται να κάνει ντεμπούτο στις 23 Δεκεμβρίου μαζί με το clamshell foldable Mate V. Λίγο πριν από την εκδήλωση κυκλοφορούν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του Watch D, χάρη σε φωτογραφίες που διέρρευσαν στο Weibo.

Όπως εικαζόταν προηγουμένως, το Watch D θα προσφέρει μέτρηση αρτηριακής πίεσης, κάτι που εξακολουθεί να είναι ένα σπάνιο χαρακτηριστικό στα smartwatches. Οι εικόνες δείχνουν το κουτί και λεπτομέρειες για τη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης, όπως μετρήσεις χαμηλής και υψηλής πίεσης, καθώς και ανίχνευση παλμών.

Huawei Watch D Real Life Photos

Επιπλέον, το Huawei Watch D θα προσφέρει μέτρηση ECG. Η εταιρεία συνεργάζεται με κινεζικά ινστιτούτα υγείας χρησιμοποιώντας αρχεία δεδομένων αρτηριακής πίεσης από το ρολόι για τη διαχείριση της υπέρτασης και την έγκαιρη παρέμβαση.

Το Watch D θα έχει ορθογώνια κάσα με δύο κουμπιά στη δεξιά πλευρά, ενώ το ένα θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για το μενού υγείας. Το ρολόι θα κυκλοφορήσει με Harmony OS και αναμένεται να είναι διαθέσιμο πρώτα στην Κίνα και αργότερα σε περισσότερες αγορές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.