Η προστασία Huawei Kunlun Glass 2 που διαθέτει το Mate 60 Pro φαίνεται ότι είναι αρκετά ισχυρή, τουλάχιστον σύμφωνα με μια σειρά δοκιμών αντοχής. Το Kunlun Glass 2 είναι η δεύτερης γενιάς προστασία οθόνης της Huawei και φαίνεται να έχει επισκιάσει το Corning Gorilla Glass που βρίσκεται σε ορισμένα flagship smartphones. Το Kunlun Glass 2 βοήθησε το Huawei Mate 60 Pro να επιβιώσει σε μια νέα δοκιμασία που περιελάμβανε ακόμα και τη χρήση αυτοκινήτου.

Το Mate 60 Pro είναι η νέα ναυαρχίδα της Huawei και έχει αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με τους προκατόχους του. Μεταξύ άλλων, χρησιμοποιεί το Kunlun Glass 2, το οποίο είναι πιο ισχυρό από το Kunlun Glass πρώτης γενιάς. Το smartphone υποβλήθηκε σε νέα δοκιμή αντοχής από το YouTube κανάλι PBKReviews, και έδειξε ότι δεν χρειάζεται ένα τηλέφωνο να έχει προστασία από την Corning για να αντέχει την κακομεταχείριση.

Η συσκευή έπεσε επανειλημμένα σε τσιμεντένιο πάτωμα και απέδωσε άριστα. Το Mate 60 Pro φάνηκε ανθεκτικό σε πολλές δοκιμασίες όπως η προσπάθεια γδαρσίματος. Επίσης, υποβλήθηκε σε ένα λουτρό άμμου και τα πήγε μία χαρά. Η οθόνη του Mate 60 Pro με το περίεργο τριπλό punch hole παρέμεινε άθικτο όταν πέρασε από πάνω του αυτοκίνητο, με χαμηλή ταχύτητα. Η οθόνη ήταν αναμμένη και πλήρως λειτουργική καθ’ όλη τη διάρκεια της δοκιμής.

Κατά συνέπεια, το PBK Reviews έχει αξιολογήσει το Huawei Mate 60 Pro ως πιο ανθεκτικό από μοντέλα υψηλής τεχνολογίας, όπως το Samsung S23 Ultra, το οποίο χρησιμοποιεί γυαλί Corning Gorilla Glass Victus 2. Η προστασία Kunlun Glass 2 του Mate 60 Pro του προσέδωσε μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και αντοχή. Η Huawei αναμένεται να χρησιμοποιήσει το Kunlun Glass 2 στα επόμενα smartphones της. Ωστόσο, δεν είναι σαφές προς το παρόν αν και πότε η νέα τεχνολογία θα είναι διαθέσιμη σε τηλέφωνα άλλων εταιρειών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.