Παρόλο που έχουν χαρακτηριστεί ως τα πιο έξυπνα τηλέφωνα της σειράς Galaxy, φαίνεται ότι τα Galaxy S24 της Samsung δεν έχουν ανοσία στα απλά ανθρώπινα λάθη, όπως το να πέσουν από το χέρι του χρήστη. Νέες δοκιμές πτώσης – drop test – δείχνουν ότι το Samsung Galaxy S24 Ultra μπορεί να μην είναι τόσο ανθεκτικό όσο ίσως ελπίζαμε.

Προωθώντας τα προγράμματα προστασίας για smartphone, η Allstate έβαλε τα Galaxy S24 σε μια νέα δοκιμή αντοχής. Στη δοκιμή κάθε μοντέλο της σειράς έπεσε στο πεζοδρόμιο από ύψος έξι μέτρων. Κάθε τηλέφωνο έπεσε επίπεδο στο μπροστινό και το πίσω μέρος του, παρόμοια με τον τρόπο που η ασφαλιστική εταιρεία δοκίμασε τη σειρά Galaxy S23 πέρυσι. Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα στο παρακάτω βίντεο.

Σύμφωνα με τη δοκιμή, φαίνεται ότι τα Galaxy S24 δεν τα πήγαν πολύ καλά στη δοκιμή πτώσης. Το βασικό μοντέλο, το οποίο είναι κατασκευασμένο με παρόμοια υλικά με το S23, υπέστη παρόμοια ζημιά με τον προκάτοχο του. Το S24+ αχρηστεύτηκε όταν έπεσε με την οθόνη προς τα κάτω, όπως και το απλό μοντέλο της σειράς.

Ωραία όλα αυτά, αλλά το πιο αξιοσημείωτο αποτέλεσμα προήλθε από το Samsung Galaxy S24 Ultra. Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς διαθέτει νέο πλαίσιο τιτανίου και αναβαθμισμένα υλικά καλύμματος σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Ωστόσο, φέρεται να έσπασε μετά από μία πτώση σε κάθε μεριά, μπροστά και πίσω.

Samsung Galaxy S24 S24+ Ultra Drop Test

Συγκριτικά, πέρυσι, τα S23 έπεσε από ύψος έξι μέτρων δύο φορές, από μπροστά και πίσω. Αν και το S23 ήταν άχρηστο μετά από μία πτώση με την οθόνη προς τα κάτω, τα S23+ και Ultra επέζησαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι το S23 Ultra έπαθε κυρίως ζημιά στην οθόνη και τις κάμερες. Με βάση τα αποτελέσματα, φαίνεται ότι τα Galaxy S24 μπορεί να είναι λίγο πιο εύθραυστα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.