Στο Google I/O 2023 δεν είδαμε δύο πράγματα, το Android 14 και τα Pixel 8 series. Μπορεί η Google να αναφέρθηκε εκτενώς στο νέο της λειτουργικό, ούτε να έκανε tease τα επόμενα smartphones της, αλλά ευτυχώς υπάρχουν οι leaker. Στα τελευταία νέα έχουμε το Google Pixel 8 Pro και ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του.

Σύμφωνα με γνωστό και έγκυρο leaker, το Pixel 8 Pro έχει υπέρυθρο θερμόμετρο στο module, ακριβώς κάτω από το LED flash. Μάλιστα, αυτό δεν αποτελεί απλό ισχυρισμό, αλλά υπάρχει και βίντεο που δείχνει πώς πρέπει να γίνεται χρήση του θερμόμετρου.

https://twitter.com/Neil_Sarg/status/1659179298564055040

Ουσιαστικά, ο χρήσης του Google Pixel 8 Pro πρέπει να τοποθετήσει το τηλέφωνο στο μέτωπο του, με γυρισμένο το module προς το μέρος τους, υπό κλήση. Έπειτα, πρέπει να σκανάρει με τον αισθητήρα από το κέντρο του μετώπου προς την αριστερή μήνιγγα. Τέλος, όταν ολοκληρωθεί η μέτρηση της θερμοκρασίας το τηλέφωνο πραγματοποιεί μία δόνηση.

Σε renders που είχαν κυκλοφορήσει, είδαμε στη θέση του υπέρυθρο θερμόμετρου έναν μαύρο κύκλο και ήμασταν σχεδόν βέβαιοι ότι πρόκειται για κάποιο υπέρυθρο αισθητήρα, αλλά σίγουρα δεν φανταστήκαμε ότι θα χρησιμεύει στη μέτρηση της θερμοκρασίας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.