Η Nothing έχει ξεκινήσει τα teasers για το Phone (2) εδώ και λίγο καιρό, ωστόσο, όσο πλησιάζουμε στο λανσάρισμα του smartphone, στις 11 Ιουλίου, η εταιρεία τα δίνει όλα. Αυτή τη φορά, έδωσε το “OK” σε αρκετά μέσα στα οποία έχει στείλει το τηλέφωνο να δημοσιεύσουν δείγμα του συστήματος καμερών και της selfie, ενώ ο γνωστός YouTuber Marques Brownlee (MKBHD) δημοσίευσε ένα βίντεο που παρουσιάζει πλήρως το επερχόμενο έξυπνο τηλέφωνο.

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε το Nothing Phone (2) από όλες τις πλευρές. Ο Brownlee δείχνει ακόμη και πώς λειτουργεί η νέα διάταξη του Glyph Interface και πώς προσαρμόζεται. Όπως μπορείτε να δείτε, το Phone (2) μοιάζει πολύ με το Phone (1). Το χρώμα είναι ελαφρώς διαφορετικό, με τα μαύρα στοιχεία του περσινού μοντέλου να έχουν μετατραπεί σε σκούρο γκρι. Αυτό συμβάλλει στο να γίνει λίγο πιο εμφανές κάθε στοιχείο στο πίσω μέρος της συσκευής.

Nothing Phone (2) Video

Τα Glyph – τα φώτα στο πίσω μέρος του Nothing Phone (2) έχουν επίσης νέα διάταξη. Αυτή τη φορά υπάρχουν υπερδιπλάσιες ζώνες LED και ο σχεδιασμός είναι πιο συμμετρικός. Οι 33 ζώνες LED, αντί 12 που υπήρχαν στο Phone (1), δίνουν πιο λεπτομερή έλεγχο του τι κάνει κάθε φως. Ένα δείγμα των δυνατοτήτων της νέας διάταξης είδαμε την περασμένη εβδομάδα, όταν η εταιρεία μοιράστηκε ένα βίντεο επίδειξης των custom “light” ringtones.

Το νέο Glyph Interface επιτρέπει τη δημιουργία μοναδικών ειδοποιήσεων που ενημερώνουν τον χρήστη με μία ματιά στην πλάτη περί τίνος πρόκειται, χωρίς να χρειαστεί να πάρει το τηλέφωνο στα χέρια του.

Η Nothing μετακίνησε στο Phone (2) το punch hole της selfie στο κέντρο, από την αριστερή γωνία. Επιπλέον, διατήρησε την επίπεδη οθόνη και τα συμμετρικά bezels. O Marques Brownlee δεν δίνει πληροφορίες για τις διαστάσεις του smartphone, αλλά σύμφωνα με όσα βλέπουμε το Phone (2) είναι λίγο μεγαλύτερο από το Phone (1), άρα έχει μεγαλύτερη οθόνη, και ίσως έχει μικρότερα bezels.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.