Η Nothing ετοιμάζεται να λανσάρει το Phone (2), τον επόμενο μήνα, και όπως πάντα ξεκίνησε τα teasers. Στο τελευταίο της teaser, η εταιρεία παρουσίασε ένα χαρακτηριστικό που ονομάζει Glyph Composer, και θα γίνει διαθέσιμο και στο Phone (1) μέσω software update.

Το Glyph Composer θα επιτρέπει στους κατόχους του smartphone να δημιουργούν τα δικά του Glyph Ringtone. Αυτοί οι ήχοι θα συγχρονίζουμε τα Glyph lights της πλάτης, τα οποία θα αναβοσβήνουν στον ρυθμό της μουσικής. Κάτι παρόμοιο είχαμε δει στο Nokia 3220 που κυκλοφόρησε το 2004.

Η Nothing συνεργάστηκε με τους Swedish House Mafia γα τη δημιουργία ενός sound pack, το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι κάτοχοι του Phone (2) για να δημιουργούν ringtone 10 δευτερολέπτων με τους ήχους του συγκροτήματος. Ωστόσο, θα υπάρχουν περισσότερα sound pack, πιθανώς διαθέσιμα σε κάποιο online store.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.